Фізичні дефекти зірок, які вас точно шокують

Вони виблискують бездоганними тілами на обкладинках найпопулярніших глянців, а їхні фанати намагаються хоч трішки стати схожими на своїх кумирів. Але ідеали далеко не такі ідеальні.


Меган Фокс. Здавалося б, найсексуальніша жінка Голлівуду, яка зводить з розуму усіх чоловіків, соромиться своїх рук. Великі скрючені пальці з широкими нігтями, які Меган намагається приховати, просто неможливо не помітити. Через вроджений дефект, руки створюють зірці проблеми навіть на знімальному майданчику. Коли актриса знімалася у фільмі «Трансформери» їй довелося шукати дублерку рук.
Холлі Беррі. Відомою усім «Жінкою-кішкою» просто не можна не захоплюватися: смілива, жіночна, приваблива. Вона неодноразово виблискувала на червоних доріжках і обкладинках модних глянців. З першого погляду наче все в нормі: дві руки, дві ноги. Але якщо придивитися до світлин зірки у відкритому взутті, на її ногах можна нарахувати аж 6 пальців. Холлі страждає на аномалію, яку називають полідактилія.
Кароліна Куркова. Чеська супермодель, найбільш відома як «ангел» Victoria’s Secret. Вона отримала титул найсексуальнішої жінки планети, обскакавши у цьому навіть саму Джолі. Та ми знайшли те, чого ви не побачите на обкладинках модних глянців! У Кароліни практично немає пупка. Щоб замаскувати такий непривабливий недолік, майстри фотошопу день і ніч вимальовують Курковій красивий животик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.