Жити стане легше. Для мешканців Франківського району відкрили ЦНАП

Відтепер усі послуги мешканці Франківського району можуть отримати на місці– запрацював новий Центр надання адміністративних послуг на вул. Г. Чупринки, 85.


Як інформує прес-служба Львівської мерії, подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, а також оформити та отримати паспорт у формі ID-картки – все це доступно у новому офісі ЦНАП. Окрім того, для зручності мешканців, на рецепції спільно з адміністратором ЦНАПу працює консультант «Єдиної приймальні» Франківського відділу соціального захисту. Наступний ЦНАП відкриють у мікрорайоні Рясне, і там вже почали ремонтні роботи.

«ЦНАП на Генерала Чупринки, 85 – це вже шостий офіс після площі Ринок, який ми відкриваємо у Львові. Це, перш за все, зручність для мешканців, бо вони можуть отримувати послуги у своєму районі. Найактуальніша і найзатребуваніша послуга – це реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання та оформлення паспорта громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон. Як і в інших територіальних підрозділах, є облаштоване одне робоче місце щодо оформлення та видачі паспортів», – розповідає директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Весь комплекс послуг, який працює в територіальних підрозділах ЦНАП, працює і в офісі на вул. Ген. Чупринки, 85. Зокрема, мешканці можуть звернутися у ЦНАП за такими послугами:

– Львівської міської ради та її структурних підрозділів (в тому числі і документів дозвільного характеру)

– Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки при досягненні 20 та 45-річного віку)

– Управління державної реєстрації (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо)

– Держгеокадастру у м. Львові Львівської області

– Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації)

– Держгімпромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів)

– Департамент екології ЛОДА, тощо.

Новостворений офіс є достатньо просторим, його площа 258 кв.м., обладнаний електронною системою керування чергою, є належний доступ для осіб з особливими потребами, усі побутові зручності, доступ до інтернету. Є можливість здійснити оплату за допомогою банківської картки на місці у адміністратора через пост-термінал або готівкою на рецепції у кіоску «Ощадбанку».

Центр надання адміністративних послуг на вул. Ген. Чупринки, 85 поділений на такі функціональні зони:

– рецепція («Інформаційна довідка») об’єднана разом з відділом соціального захисту, де можна отримати консультацію чи бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою. Зокрема, на рецепції працює адміністратор ЦНАПу та консультант «Єдиної приймальні» відділу соціального захисту (записатись на прийом у «Єдину приймальню» можна в режимі он-лайн, а також на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua);

– зала написання заяв;

– зала очікування;

– операційна зала.

Роботу нового офісу забезпечуватимуть 14 адміністраторів відділу адміністративних послуг управління адміністрування послуг департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

У новоствореному офісі – такий же принцип роботи, що у інших ЦНАПах. Також потрапити на прийом до адміністратора можна попередньо замовивши візит через сторінку на сайті міської ради.

На проведення ремонтних робіт в офісі використано 852 432,67 грн. На закупівлю техніки використано 364 972,42 грн., на облаштування офісу – 269 492,41 грн., на обладнання для автоматизованих робочих місць – 323 527,00 грн. Загальна сума видатків становить 1 810 424,50 грн.

Наступні Центри відкриють у мікрорайоні Рясне, в Рудно, Винниках та Брюховичах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.