Секс-експерт розказала про найпопулярнішу помилку жінок у ліжку (18+)

Експерт з інтиму з Австралії Надя Бокоді розповіли про те, яку помилку постійно повторюють жінки, коли йдеться про секс. Саме через це чимало дівчат не досягають оргазму.

Як пише news.com.au, секс-експерт зазначила, що дуже часто жінки не ставлять своє задоволення на перше місце. До того ж вважають, що потреба отримати приємні відчуття є приватною. Таким чином відмовляються говорити зі своїми партнерами про інтим, інколи навіть ніяковіють через мастурбацію, хоча це цілком нормально. Ось чому лише 65% жінок отримають оргазми під час сексу у порівнянні з 95% чоловіків.

«Це одна з ключових причин, чому я почала писати про секс. Чим більше досліджень я проводила, тим важче було ігнорувати зв’язок між відсутністю сексуальних прав жінок та гендерною нерівністю. Коли жінки відчувають сором через власні бажання та не довіряють власним фізичним інстинктам у спальні, то вчаться ігнорувати і задоволення у решті сфер життя: на роботі, у стосунках ми докладаємо зусиль, щоб мінімізувати себе та бути більш приємними на шкоду нашому комфорту», – пояснює Бокоді.

Надя також вважає, що є спосіб збільшити відсоток жінок, які досягають кульмінації під час сексу. Для цього потрібно більше час проводити, пізнаючи власне тіло, щоб дізнатись, що подобається, а що ні. Це також чудовий варіант покращити впевненість у собі, лібідо та своє психічне здоров’я.

«Ми знаємо, що жінки, які мастурбують, часто мають й переваги, окрім оргазму. Наука показує, що ми менш напружені, продуктивніші та наполегливіші на роботі, коли дослухаємось до власного тіла», – наголошує експерт.

Фахівець пояснює, що це працює так само як і зі спортзалом: регулярні тренування розвивають м’язи, сексуальну самовпевненість, сприяють посиленню лібідо, а також зв’язку зі своїм тілом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.