У Львові невідомі обстрілюють вікна містян

Випадків, коли невідомі зловмисники обстрілюють вікна мешканців Львова із пневматичної зброї, стає дедалі більше. Так, сьогодні, 14 березня, куля пробила склопакет на четвертому поверсі у квартирі пані Валентини, яка мешкає в будинку по вулиці Чукаріна.

Жінка каже, сталося це близько восьмої години вечора, у дитячій кімнаті, її онук саме сидів біля комп’ютера.

– Звук був такий, ніби луснула повітряна кулька, – розповідає жінка кореспонденту PRESS-ЦЕНТР. – Онук кличе: «Бабусю, глянь, хтось вікно простерлив!». Дивлюся, і справді – у склопакеті отвір із зовнішньої сторони, внутрішнє скло не прострелили.

Жінка негайно викликала правоохоронців. До того ж, це не перший випадок у її квартирі – рівно рік тому прострелили вікно в іншій кімнаті.

– Тоді я поліції не викликала, думала, хтось придурюється, але щороку міняти склопакети – це вже занадто! – каже пані Валентина. – Окрім того, моя онука розповідала, що восени невідомі обстріляли вікна її школи, котра знаходиться біля нашого будинку. А якби, не дай Боже, потрапили не у вікно, а комусь в голову, які б тоді були наслідки?

У патрульній поліції зізнаються: випадків, коли стріляють по вікнах львів’ян, стає дедалі більше. Лише наприкінці лютого, у центрі міста 46-річний місцевий мешканець обстріляв вікна сусідніх будинків та машини, бо приревнував свою співмешканку. Потім застрелився сам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.