Влада Італії введе заборону на участь у масових заходах невакцинованим

В Італії з 6 серпня уряд введе заборону на участь невакцинованих від коронавірусу людей у масових заходах та відвідування барів і ресторанів. Громадянам старшим за 12 років необхідно буде надавати “зелену перепустку”.


Щеплення може бути зроблене будь-якою вакциною від COVID-19. Про це йдеться в постанові, що затверджена радою міністрів, передає Corriere Della Sera.

Документ буде необхідно надати як клієнтам, так і співробітникам під час відвідування відкритих для публіки шоу, спортивних заходів та змагань, музеїв, інших культурних установ і місць, басейнів, тренажерних залів, оздоровчих центрів, ярмарків, фестивалів, конгресів, СПА, тематичних парків і парків розваг, культурних центрів, соціальних і розважальних центрів, ігрових залів, букмекерських контор, бінго-залів і казино, інших закритих приміщень, ресторанів і барів.

У разі порушення може стягуватися штраф від 400 до 1000 євро (від 12 до 32 тисяч гривень) як із підприємця, так і з відвідувача. Якщо порушення повторюється тричі в три різні дні, підприємство може бути закрито на термін від одного до 10 днів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.