У страшній аварії в Польщі загинув українець, ще четверо – в лікарні

У Польщі, неподалік міста Радомсько у Лодзькому воєводстві, через п’яну водійку шестеро українців постраждали в дорожньо-транспортній пригоді, один загинув.

Про це повідомив радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць в ефірі телеканалу «Україна 24», передає Укрінформ.

Аварія мікроавтобуса Volkswagen та легкового авто Nissan Quashquai, за кермом якого була дуже п’яна жінка, трапилася вранці на автошляху у населеному пункті Виґода поблизу Радомська.

Після прибуття на місце пригоди поліція побачила перекинуті у кюветах на протилежних сторонах дороги транспортні засоби. Спільно із рятувальниками були вжиті заходи для порятунку потерпілих.

До лікарні потрапила також 36-річна водійка Nissan, жителька ґміни Ґідлє. Перший тест на тверезість показав у її крові 4 проміле алкоголю. За даними поліції, саме вона призвела до ДТП із мікроавтобусом, раптово виїхавши своєю автівкою на зустрічну смугу руху.

«Станом на 17:00 за Києвом у медзакладах перебувають 4 громадян. Двох виписано з лікарні. На жаль, маємо сумну звістку, що один громадянин України внаслідок ДТП загинув», – сказав Куць.

Дипломат висловив співчуття родичами загиблого. Детальні інформація про нього поки що не оприлюднюється.

Він додав, що наразі поліція проводить розслідування ДТП і справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС України, Посольства та ГКУ у Кракові.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.