Літак впав на будинок на Прикарпатті, є загиблі (ФОТО, ВІДЕО)

Після падіння літака виникла пожежа

На Прикарпатті внаслідок падіння легкомоторного спортивного літака загинуло 4 людини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

28 липня близько 13:40 поблизу с. Шепарівці Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака на приватний житловий будинок. Після чого будинок загорівся. Внаслідок аварії 4 людини загинули. Пожежу було локалізовано о 13:58. До гасіння залучено 10 осіб та 3 од. техніки ДСНС.

Що відомо про пілота, який загинув у авіатрощі на Коломийщині (ФОТО)
Загинув відомий професійний льотчик та інструктор Ігор Табанюк та троє пасажирів-іноземців.

Сьогодні, 28 липня, сталася жахлива авіатроща поблизу села Шепарівці. Там літак впав на житловий будинок. Загинули 4 людей – пілот та троє пасажирів – іноземців.

Пілотом, що загинув, був відомий професійний льотчик та інструктор Ігор Табанюк.

Професійний льотчик та інструктор Ігор Табанюк пережив 6 днів без води та їжі після падіння у Гімалаях, втрачав близьких в авіакатастрофах, здійснював посадку без двигуна, але це все не зупинило його бажання розвивати авіаційну справу в Україні.
Він знайшов невеличкий аеродром у Коломиї, де започаткував тренувальну базу для приватних літаків малої авіації. Тут дорослі вивчали теорію та отримували льотну практику; крім того, працює дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації.

Нагадаємо, у Швеції в аеропорту міста Еребру розбився літак із дев’ятьма людьми на борту. Літак упав одразу після зльоту, приблизно в 200 метрах від злітно-посадкової смуги аеропорту.

На початку липня зниклий на Камчатці Ан-26 врізався у скелю, тоді усі пасажири та екіпаж загинули.

До слова, у Польщі пілот не пускав українців на борт і кричав, що він «король літака».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.