На Миколаївщині хлопець зґвалтував 15-річну дівчину: увірвався в будинок і погрожував ножем

У Миколаївській області затримали 20-річного місцевого жителя за підозрою в зґвалтуванні колишньої дівчини, якій 15 років. Злочин 27 липня трапився в помешканні потерпілої і нібито на очах у її бабусі.

На Миколаївщині хлопець зґвалтував 15-річну дівчину: увірвався в будинок і погрожував ножем

Про нього неповнолітня сама заявила правоохоронцям. Про це інформує сайт ГУ Нацполіції в області (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

За словами дівчини, вранці вівторка екскоханий, із яким вона не спілкується майже пів року, увірвався до помешкання й став погрожувати ножем. Опісля він зв’язав її і зґвалтував.

Зазначається, що в оселі в цей час також перебувала бабуся неповнолітньої – молодик погрозами змусив її мовчати. Звільнитися дівчині вдалося, коли в будинок прийшли спільні знайомі.

На місце викликали правоохоронців, а зловмисник втік. Після оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили його місцеперебування й доправили до відділку поліції.

Було встановлено, що затриманий також фігурує в іншому кримінальному провадженні за спричинення тяжких тілесних ушкоджень учаснику Антитерористичної операції. Цю справу понад рік розглядають у суді, підозрюваному молодику раніше обрали запобіжний захід, який не був пов’язаний із ув’язненням.

Підозрюваного в зґвалтуванні неповнолітньої затримали

Поліцейські відділення поліції №8 (Березанське ВП) проводять розслідування за ч. 3 ст. 152 КК України (зґвалтування). Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

У справі призначено відповідні експертизи й тривають слідчі дії. Процесуальне керівництво здійснює Березанський відділ Миколаївської окружної прокуратури.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.