Підозрюваного у вбивці 13-річного хлопця, поки не можуть навіть допитати

Селяни кажуть, що ще вночі жінку з сином поліція забрала до Харкова.

Убивство 6-річної дитини в Харківській області. Приблизно опівночі у закинутій будівлі селища Старий Салтів поліцейські виявили тіло дівчинки, яку до того кілька годин шукали. Про зникнення доньки у поліцію ввечері заявила мати, вона розповіла, що дитина гуляла поруч із домом із 13-річним сусідом.

Подробиці події з’ясувала кореспондентка ТСН Юлія Семененко.

Мирослава зникла ввечері напередодні. Мати одразу забила на сполох. Спільними зусиллями шукали дівчинку поліцейські, кінологи та волонтери. Три з половиною сотні людей прочісували місцеві посадки та закинуті будівлі. Пошуки тривали майже 5 годин і врешті пізно ввечері дитину знайшли без ознак життя. Тіло було у покинутому приміщенні. У дівчинки були забої голови та обличчя.

«Пішли разом гуляти, а потім кинулися, а нема дівчинки. Спитали в Богдана де: «Та ми гуляли, а вона десь осталася». Ну а потім годину-дві-три немає, почали шукати. В лісі, полях, закинутих будівлях. А потім уже була інформація, що знайшли речі в крові», – розповідає місцева мешканка.

Як повідомляє поліція, у вбивстві підозрюють 13-річного підлітка, з яким Мирослава того вечора пішла гуляти. Чому саме на нього впали підозри і які докази того є, поки слідчі не розголошують.

Про хлопця відомо, що ріс він у неповній родині, мати виховувала його сама. «Мені б не хотілося по-сусідськи говорить всяку гидоти на нього. А взагалі він жорстокий хлопець. Він часто кривдив дітей тут, моїх дітей. В калюжу кидал. І сусідських дітей камінням кидал. Тобто, почуття міри у нього відсутня в плані ігор», – запевняє місцевий мешканець.

Нині ані матері, ні самого хлопця у селищі немає. Селяни кажуть, що ще вночі жінку з сином поліція забрала до Харкова.

Утім, аби бодай допитати підлітка – треба ухвала суду, на яку нині і чекають слідчі.

Провадження в поліції відкрили за статтею умисне вбивство – щодо повнолітніх санкція передбачає 15 років за ґратами, або навіть довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.