Підполковник збив на авто дівчинку і ще живу добив ножем (фото)

У поліції розробляють дві версії події.

Знайшли зарізаною 15-річну Катю Горбунову. У злочині підозрюють підполковника поліції 45-річного Антон Безчетвертева.

У ніч на 30 липня вбиту дівчину виявили в селищі Петра Дубрава Самарської області. У підлітка були ножові поранення в районі шиї і забиття.

Підозрюваного у вбивстві дівчинки вже затримали. Ним виявився 45-річний підполковник поліції Антон Безчетвертев. За словами знайомих дівчини, вони жили в одному будинку і були знайомі.

Середній син Безчетвертева був однокласником загиблої Каті. А його дружина і теща теж служать в органах.

Що стосується сім’ї убитої, то її мама померла, коли Катя була маленькою, повідомляє Telegram-канал Mash. Дівчинка жила з батьком, але стосунки у них були складні, вони часто сварилися. У школі підліток вчилася погано, часто прогулювала. Подруги кажуть, що знайомих серед поліцейських у Каті не було, але чоловіки старшого віку часто з нею віталися.

Підозрюваний уже зізнався у скоєному. За його словами, він повертався з риболовлі пізно ввечері і збив Катю на авто. Щоб уникнути розголосу, мовляв “підполковник збив дитину” він вирішив добити дівчинку ножем, а труп заховати.

У поліції розробляють дві версії події. За однією з них, 15-річна дівчинка була коханкою поліцейського, і він убив її, злякавшись, що вона про них розповість.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.