У Хмельницькому в кінотеатрі дитина провалилася в технічний отвір

Результатом стали численні травми і байдужість працівників “Мультиплексу”

У Хмельницькому в “Мультиплексі” 8-річна дитина провалилася в технічний отвір в стіні, який веде під сидіння кінозалу, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис в ФБ мами.
Висота падіння дитини близько 1 метра. На підлозі – залишки будматеріалів та купа різного мотлоху”, – йдеться в дописі.

Разом з тим і вразила маму дівчинки байдужість персоналу кінотеатру: “Адміністратор закладу замість того щоб допомогти дістати дитину, викликати швидку, поцікавитись станом дитини або запропонувати допомогу, сказав: – Нема чого впиратись в стіни, та повів показувати як закриваються та відкриваються двері в це приміщення”.

За словами авторки допикс, на виході з зали дитину притисли до стіни, в якій, як виявилось, існують двері зашиті під стіну без жодних ознак свого там існування, без замка, без ручки та без попереджень або огорож.

Результатом падіння дитини є переламана рука, забій м’яких тканин попереку, голови, забій органів черевної порожнини та підозра на струс.

“Запланувавши відпочинок своїй дитині, заплативши за нього, ми отримали 3 тижні лікарняного, – ділиться емоціями мама дівчинки. – Техніка безпеки закладу просто відсутня”.

Після того, як допис з’явився в соцмережах, з’явилася і реакція адміністрації.

Мовою оригіналу, вибачення директора звучать так: “Администрация кинотеатра Мультиплекс в лице директора Дубинчука Николая Николаевича, приносит свои искренние извинения за причиненный моральный и физический ущерб Вам и Вашему ребенку. Комфорт и безопасность гостей кинотеатра Мультиплекс (тем более ребенка) – является основной задачей нашего персонала. Хочу заверить Вас, что все необходимые работы по обеспечению охраны труда и безопасного нахождения посетителей внутри кинотеатра будут проведены в ближайшие сроки. Разъяснительные работы с персоналом и обучение по обеспечению деловой этики общения и действий в подобных ситуациях (приложим все усилия, чтобы подобных ситуаций априори быть не могло) дополнительно проведем. К менеджеру по административной деятельности будут применены меры дисциплинарного характера.”

Вторить йому і, схоже, адміністратор: “Шановна Віталія Віталіївна прошу щирого вибачення за інцидент, який трапився з Вами.Я дуже шаную і поважаю кожного нашого гостя і намагаємося робити усе можливе, щоб із нами було приємно і безпечно відпочивати. Ситуація котра трапилась з Вами,виникла в нас вперше і тим більше шкода,що цей прикрий випадок стався саме з дитиною. В свою чергу,хочу запевнити Вас,що подібних ситуацій більше не допущу.”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.