Вас знімає прихована камера. Нардепа Балицького зняли на відео на КПП з Кримом

Мелітопольський нардеп Євген Балицький був помічений на кордоні з окупованим Кримом. Про це у соцмережі розповіла запоріжанка Маргарита Левченко, передає 061.


Так, нардепа зняли на відео у контрольно-пропускного пункту на кордоні з Кримом. В Єдиному держреєстрі МВС за Балицьким Євгеном Віталійовичем зареєстрований автомобіль Mercedes Benz GL-550 2008 року випуску. На відео Балицький помічений біля автомобіля цієї марки. У Моторному (транспортному) страховому бюро України є підтвердження, що номер транспортного засобу (АР 0078 ОР) належить саме цій моделі Мерседеса.

Зазначимо, що буквально два місяці тому Балицький розповідав журналістам про те, що він їздить у Крим до сина, який живе на окупованому півострові.”Я їжджу в Крим практично кожен місяць і не бачу в цьому нічого злочинного, – сказав нардеп.
Нагадаємо, Євген Балицький руками своїх слухняних депутатів місцевого осередку ОППО регуряно організовує провокації в рідному Мелітополі для картинки, яку потім трянслируют в росСМИ з відверто брехливою інформацією про Україну. Не виключено, що Євген Балицикий поїхав в Крим за черговим “темником” від своїх кремлівських кураторів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.