НЕРЕАЛЬНО ХУДА: АНФІСА ЧЕХОВА В КУПАЛЬНИКУ ЗДИВУВАЛА НОВИМИ ФОРМАМИ (ФОТО)

Телеведуча Анфіса Чехова продовжує дивувати своїх шанувальників результатами стрімкого схуднення. Знімками вона ділиться в Instagram.

Перші результати схуднення Анфіса продемонструвала в Португалії, куди літала разом зі своїм чоловіком. Тоді її похвалили за оновлені форми і розкритикували за великий купальник.

На цей раз телеведуча відправилася з сином в Іспанію і для пляжного відпочинку обрала відповідний купальник.

“Ви мені писали під фото з Португалії, що мої купальники стали  великі! Я пішла і купила новий. Чи не великий тепер? Гей, що скаже мій модний Інста вирок?” – Поцікавилася Анфіса.

На фото видно, що телеведуча виконала чимало роботи над собою, тому що результати схуднення дивують.

111_02

“Чудово”, “Просто супер”, “Дуже добре виглядаєте”, “Анфісо, поділіться секретом, як можна худнути так, що б груди залишалася того ж розміру?”, “Чудово виглядаєте”, “Ви ж завжди завзято писали і говорили, що не піддастеся на всякі новомодні схуднення і не будете, як всі, що ж ви самі себе то і обманювали? Ох як захотілося бути стрункою і худенькою”, “а може це не новомодне схуднення, а просто турбота про здоров’я! Анфіса відмінно виглядаєте! Синій вам йде”, “Ні не великий! дуже вам личить!”, “Ви прекрасні”, – захоплюються шанувальники.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...