Кілер Вороненкова помер у лікарні

Про це повідомляє головний лікар, пише ТСН Кілер, якого поранили на місці вбивства російського депутата Вороненкова, помер у лікарні.

Про це журналістам повідомив головний лікар 17-ї лікарні Микола Дьомін. Раніше Генеральна прокуратура України повідомляла, що злочинець перебуває у важкому стані. Його оперували.

Раніше повідомлялося, що охоронця, якого було поранено під час вбивства російського депутата, оперують у військовому госпіталі Києва. Його стан називали важким.

Нагадаємо, 23 березня близько 11:30 на перехресті бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пушкінської у Києві сталася стрілянина.

Попередньо встановлено, що чоловік із охоронцем вийшли із готелю: невідомий відкрив вогонь. Внаслідок стрілянини був убитий колишній депутат Держдуми Денис Вороненков. Також зловмисник поранив охоронця екс-політика, однак він встиг вистрілити у відповідь і поранив вбивцю. Обидва поранені перебувають у лікарні.

Президент України Петро Порошенко заявив, що у вбивстві простежується слід спецслужб РФ, а сам інцидент назвав “актом державного тероризму з боку Росії”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.