Саша Сотник: Кремль буде знищувати будь-якого «перебіжчика системи»

На своїй сторінці у Facebook журналіст Саша Сотник пише, що вбивство Дениса Вороненкова – ще одне підтвердження того, наскільки вільно себе почуває чекістська агентура в Україні, і зокрема – в Києві, передає replyua.net. На думку блогера, залишається констатувати кілька висновків.

Перший. Росія, як держава, перетворилася в спонсора тероризму і бандитизму. Будь-якого «перебіжчика з системи» будуть усувати. Путін не дарма підписував укази про проведення спецоперацій за кордоном і навіть заснував «свято кілера» – «День спецоперацій» 27 лютого

Другий висновок, за словами Сотника, полягає в тому, що Путін і його вбивці, з одного боку, демонструють «істерику неусвідомленості», верещать на кожному розі: «Це – не ми! Це – внутрішні справи іншої держави! А ну – доведіть!», а з іншого – їх просто розпирає від бандитської гордості за скоєне.

І третій висновок, який відзначив блогер – чекісти не мають наміру йти. Ніколи. Вони вчепилися у владу мертвою хваткою, як присмоктався до жертви енцефалітний кліщ, і відтягнути їх м’яким способом не вдасться. При усвідомленні реальної небезпеки, чекісти готові пустити «під ніж» кого завгодно. У будь-яких кількостях. Якщо доведеться умертвити половину населення – вони підуть і на це.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.