“Он вам не Димон”: замки, яхти, виноградники- таємна імперія Дмитра Медвєдєва (відео)

2 березня 2017 року Фонд боротьби з корупцією, заснований Олексієм Навальним, опублікував фільм-розслідування «Він вам не Дімон». У фільмі стверджувалося, що російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв володіє величезними ділянками землі в елітних районах, розпоряджається яхтами, квартирами в старовинних особняках, агрокомплексами та виноробнями в Росії та за кордоном.

У зв’язку з відсутністю належної реакції з боку російської влади на опубліковане розслідування, 14 березня 2017 року Олексій Навальний закликав своїх прихильників у різних російських містах провести 26 березня 2017 року вуличні акції. На цей заклик відгукнулися представники 95 російських міст, а також чотирьох міст за кордоном: Лондона, Праги, Базеля та Бонна.

Протести в Росії 2017 року — акції протесту проти корупції у вищих ешелонах російської влади, проведення яких відбулось 26 березня 2017 року в більш ніж 80 містах у зв’язку з відсутністю належної реакції з боку російської влади на опублікований фільм-розслідування «Він вам не Дімон», що має понад 13 мільйонів переглядів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.