Під Києвом господар будинку застрелив одного з грабіжників

Група невідомих у медичних масках увірвалася в будинок приватних підприємців і почала жорстоко бити господаря, вимагаючи віддати гроші та прикраси

Під Києвом господар будинку застрелив одного з грабіжників
Вчора, 27 березня, в с. Сухолуччя Вишгородського району чоловік застрелив з мисливського карабіна одного із зловмисників, які проникли в його будинок з метою пограбування. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Згідно з повідомленням, група невідомих у медичних масках увірвалася в будинок приватних підприємців і жорстоко побила господиню.

Озброєні пістолетом, ломом і ножами бандити напали на 40-річну жінку, коли та на кухні першого поверху мила посуд. Її жорстоко побили, вимагаючи віддати гроші та коштовності.

Прокинувся через криків чоловік постраждалої зробив попереджувальний постріл із зареєстрованого мисливського карабіна. Зловмисники кинулися тікати, але один з них залишився і продовжив бити жінку.

Господар вистрілив у зловмисника, він помер на місці. З’ясувалося, що вбитий – неодноразово судимий 40-річний безробітний із Сумської області.

Протягом години правоохоронці розшукали і затримали у лісопосадці двох підозрюваних, які намагалися втекти. Ще одного розбійника, який втік на автомобілі Daewoo Lanos, затримала група реагування патрульної поліції. З транспортного засобу вилучили зброю.

Зараз троє підозрюваних – громадян Російської Федерації – затримані в порядку ст. 208 КПК. Їх перевіряють на причетність до інших розбійних нападів. Розшукується ще один підозрюваний.

Порушено кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або при перевищенні заходів, необхідних для затримання злочинця) КК.

22 березня поліція викрила злочинну групу, яка скоїла понад десять розбійних нападів по всій Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.