Російська журналістка оригінально описала зовнішньополітичний курс Путіна

Відома своїми позиційними заявами по відношенню до Кремля російська журналістка Юлія Латиніна в прямому ефірі радіостанції «Ехо Москви» заявила про ілюзорність зовнішньої політики глави Кремля Володимира Путіна у зв’язку з досить серйозними економічними проблемами.

Про це передає replyua.net. На переконання журналістки, намагання РФ впливати на політику в Сирії, Україні та США, а також прагнення Кремля показати себе великим геополітичним гравцем – це все можна віднести до сфери діяльності психоаналітика. Таким чином, можна заявити, що такими діями РФ прагне розширити свою сферу впливу, вважає Латиніна.

«Проте неможливо людям жити з відчуттям, що вони причетні до розвалу економічної системи країни, внаслідок чого її важливість у світі дорівнює мишачій голівці, через що вона нагадує посміховисько», – заявила Юлія Латиніна.

Вона зазначила, що, дотримуючись такої зовнішньої політики, російська влада прагне якимось чином компенсувати внутрішні проблеми країни. «Весь наш курс у зовнішній політиці не здатен сприяти відновленню могутності держави, це ж те саме, що кинути мертву кішку об стіну, аби вона кимось була поміченою», – зазначила журналістка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.