18 незвичайних секс-поз для тих, хто жадає різноманітності

Ці пози можуть зажадати від вас гнучкості і певної фізичної підготовки. Зате вони точно пожвавлять сексуальну рутину.
Поновлений доггі-стайл

Щоб змінити класичну колінно-ліктьову позицію, жінці досить сісти навпочіпки. Чоловік при цьому може сидіти, стояти на колінах або на повний зріст.

 

У такому положенні жінка бере активнішу роль, ніж в традиційному доггі-стайл. Якщо чоловік сидить, то вона взагалі практично повністю контролює процес. Це може бути великим плюсом для партнерки під час анального сексу.

Для пари в цілому це непоганий спосіб перерозподілити владу в позиції, яка, зазвичай, передбачає повне чоловіче домінування.

Максимальне віддалення

Багато класичних поз мають на увазі тісний тілесний контакт між партнерами. Для різноманітності можна піти від зворотного і прийняти положення, в якому ви будете максимально далекі один від одного. Як результат, увагу буде сконцентровано на процесі проникнення.

Такий стан можна прийняти, якщо обидва партнери лежать на спині або животі. Також можливі варіанти, коли один з партнерів знаходиться зверху.

У цих позах майже неможливо домогтися глибокого проникнення. Тому займатися сексом в них краще повільно і обережно. З переваг: позиції ідеальні для того, щоб пестити ступні один одного.

Стоячи

Вертикальні позиції в сексі самі по собі не є дуже поширеними. Але і їм можна додати трохи гостроти. Наприклад, партнерка може продемонструвати свою гнучкість, закинувши ногу на плече партнера.

Якщо обидва володіють хорошою фізичною формою, можна спробувати позу, яку часто називають «тачкою». У цьому випадку жінка спирається на руки, а стоїть чоловік тримає її за стегна.

Ще одне незвичайне положення: чоловік стоїть, а жінка впирається головою в підлогу. У такій позі партнер може також тримати жінку на вазі. Але це дійсно небезпечно: чоловікові як мінімум потрібно бути справжнім силачем, а жінці – щодо легкої і мініатюрної (а ще досить сміливою).

Схожа, але менш травмонебезпечна, але більш комфортна позиція: жінка лежить на голові і плечах, а чоловік напівсидить зверху. У цій позі у жінки більше точок опори, а чоловікові не потрібно утримувати її у висячому положенні. Але якщо у партнерки є проблеми з хребтом або тиском, ні цю, ні попередню позицію краще не практикувати.

На стільці

Багато сексуальних позицій за межами ліжка стають цікавішими. А найпростіша альтернатива ліжку – це стілець. З його допомогою можна урізноманітнити доггі-стайл або позу наїзниці. Причому в останньому випадку чоловік не обов’язково повинен сидіти.

Інший варіант – використовувати два стільці. На прикладі нижче показано, як розслаблена поза «колиски» з їх допомогою стає більш захоплюючою, так як обом партнерам потрібно балансувати на різних (не завжди стовідсотково стійких) поверхнях.

Незвичайні опори

Замініть стілець великим гімнастичним м’ячем і отримаєте ще більше вражень від стандартних секс-позицій.

Наступний варіант – для тих жінок, які хочуть поєднати секс з тренуванням або похвалитися своїми спортивними досягненнями. В цьому випадку знадобляться дві досить низькі і стійкі опори і по парі сильних рук і ніг.

69 для гнучких і сильних

Класичну позу 69 можна перетворити, якщо жінка має достатню гнучкість і може з легкістю прийняти положення, схоже на місток, або зігнутися навпіл.

Одночасні оральні ласки можливі навіть у вертикальному положенні. У цьому випадку все залежить від сили і витривалості чоловіка.

Але не забувайте: пробувати подібні пози потрібно з особливою обережністю. Незайвим буде зробити розтяжку або розминку, щоб підготувати тіло до навантаження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.