Зловіщий клоун розриває дітей на шматки: з’явився український трейлер фільму “Воно”

У мережі з’явився україномовний трейлер фільму “Воно”, знятого за романом Стівена Кінга.

За сюжетом у невеличкому містечку Деррі в штаті Мен стаються серійні вбивства. Хтось з нелюдською жорстокістю умертвляє дітей: знаходять розірвані тіла, а іноді тільки їх частини. Семеро 11-річних хлопців, об’єднавшись у “Клуб невдах”, вирішують знайти і знищити вбивцю.

Герої натрапляють на загадкове зло, здатне приймати будь-які форми та черпати силу зі страху, ненависті і розчарування. У фільмі істота постає в образі клоуна на ім’я Пеннівайз, який заманює дітей помаранчевими помпонами і повітряними кульками.

Лідером “невдах” стає Білл Денбро, брата якого убив Пеннівайз за рік до цього. Тепер у Білла своя кривава помста. Крім монстра “невдах” переслідує місцевий хуліган Генрі Баверс зі своїми дружками. Це лише згуртовує друзів.

Головну роль – чудовиська, яке прийняло образ клоуна, зіграв Білл Скашгорд. Також у картині знялися Джейден Ліберер, Фінн Вулфард, Софія Лілліс, Хав’єр Ботет та інші. Вони грали “невдах Деррі”. Режисер стрічки аргентинець Андрес Мускетті.

“Воно” – одна з найвідоміших і найсильніших робіт метра жахів Стівена Кінга. Роман про страхи та вплив дитячих переживань на доросле життя написав 1986 року. Його одного разу екранізували. 1990 року канал ABC відзняв його у вигляді міні-серіалу в двох частинах. Тепер за римейк взялася кіностудія Warner Brothers.

Прем’єра стрічки в Україні відбудеться 7 вересня 2017-го.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.