Про що думають дівчата, доставляючи задоволення своєму партнеру?

Звичайно класно, коли секс настільки хороший, що голова затуманюється, думки википають, як забутий на плиті чай, і тіло саме знає, що робити. На жаль, в переважній більшості випадків це не так.

Під час сексу жінка думає, причому про найрізноманітніші речі. На початку стосунків – про те, чи не занадто велика її попа здається тобі в цьому ракурсі. В середині – про те, що непогано б здати в хімчистку улюблений піджак. Зовсім в середині – про нового молодого охоронця з роботи, який посміхнувся їй над сканвордом.25842_oral_sex

Але є в сексі один епізод, під час якого думки жінки крутяться виключно навколо одного предмета уваги. Мова йде про оральний секс. Це дійство вимагає від жінки майстерності, зосередженості і самовіддачі, а тому думати в цей момент про абстрактні теми (на відміну від місіонерської позиції) досить важко.

Ось і доводиться думати про те, що, так би мовити, перед очима. Думок на цю тему обмежена кількість, і вони зазвичай повторюються. Власне, їх зараз і перерахуємо (в коментарях можете додати свої).

«Треба було прибрати волосся в хвіст».

Відчувши атмосферу свята, вони виходять з-під контролю і починають лізти в очі і рот, сильно заважаючи процесу.

«Цікаво, а я виглядаю так само безглуздо, як актриси порнофільмів?»

Нікому не хочеться залишитися в пам’яті партнера з розчерволим обличчям, широко відкритим ротом і божевільними очима.

«Він застогнав! Я гуру орального сексу! Я незабутня! »

Чоловічі стогнання – найкраща нагорода за наші жіночі старання на оральному терені. Хоча від масажу вони теж не відмовились би. І від кави в ліжко. І від квітів.

shutterstock_167990399_729x547

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...