В Інтернеті масово продають позитивні тести на вагітність

Коли я випадково натрапила на такі оголошення, спершу подумала, що це якийсь жарт. Навіщо ж жінки продають тести? І хто їх купує? Пише газета “Експрес”. …Заходжу на сторінку в соцмережі з назвою “Позитивні тести на вагітність”.

Тут одразу ж є пояснення: “Краще раз перевірити свого обранця, ніж боятися, що він покине вас у найвідповідальніший момент”. Пишу, що потрібен тест, аби розіграти хлопця 1 квітня. Не минає і двох хвилин, як отримую кілька пропозицій. Одна — від Олександра з Черкащини. “Можу запропонувати позитивний тест на вагітність. Ціна — 100 гривень, — пише мені. — Робила моя дружина”. За тією ж ціною свій товар пропонує і Катерина з Луганщини. Тетяна з міста Лимана, що тепер на території “ДНР”, пропонує позитивний тест всього за 50 гривень.

Дівчина розповідає, що, як тільки завагітніла, розпочала такий бізнес. А що? Є попит — є пропозиція. Каже, якщо навіть тепер мені такий тест не знадобиться, то можна звертатися і за кілька місяців. “До пологів в мене ще є час, а поки що це прибуткова справа, — розповідає дівчина. — Хоча є велика конкуренція, багато дівчат продає свої тести. Таким чином підробляю для майбутньої дитини”. А тепер увага. Ексклюзивна послуга у таких групах — позитивний тест на вагітність, зроблений штучно. Так! Якщо покупець гидує брати до рук використаний кимось тест, то йому запропонують дещо інше. Дістаю повідомлення від користувача з Росії, дівчину звати Дарія.

Переконує, що позитивний тест багато де може згодитися. Наприклад, можна “мило пожартувати” з хлопця чи батьків. Або ж влаштувати своєму партнерові справжню перевірку на стійкість. “Мій тест зроблений штучно, — розповідає деталі дівчина. — Усе просто. На чистий, тільки з упаковки тест я капаю кілька крапель спеціального препарату — вуаля! І моментально з’являються дві смужки! Вистачить навіть кілька крапель. Буває, що друга смужка не дуже яскрава, але є”. Увесь процес таких махінацій знімають на відео і як підтвердження надсилають клієнтці. Коштує така послуга від 350 рублів (а це приблизно 160 гривень). Якщо береш два тести — ціна всього 500 рублів (близько 230 гривень).

“Доставка в Україну — 8 — 12 днів, коштує 60 гривень”, — розповідає Дарія. Та якщо позитивний тест потрібен терміново, то за 530 гривень всього за три дні до ваших дверей його принесе кур’єр. Але мені цікаво інше — що ж то за розчин? Виявляється, це спеціальний гормональний препарат з діючою речовиною під назвою “гонадотропін”. Його справжнє призначення зовсім не в тому, щоб обдурювати людей. Він потрібен жінкам для, наприклад, стимуляції овуляції при зниженій репродуктивній здатності. Ці препарати виписують і чоловікам, особливо спортсменам, для нормалізації гормонального фону. З’ясовую, що і в Україні, і в Росії для схожих препаратів потрібен рецепт лікаря. Але дівчина готова і цей розчин продати. Дешево, всього за 370 гривень. Цього, за словами Дарії, вистачає на 50 — 60 липових тестів! А в аптеці такі препарати коштують від 370 до 800 гривень. Та навіщо жінки купують позитивні тести? З’ясовую, що в більшості випадків — не для жартів. Десятки жінок діляться своїм досвідом в мережі про те, як краще обманути свого партнера.

Мовляв, купуйте відразу два тести, бо “після другого тесту з двома смужками у вашого партнера вже не виникатиме питань”… Дехто “раптовою вагітністю” хоче вберегти шлюб. Інші сподіваються, що хлопець, побачивши заповітні дві смужки, врешті зробить пропозицію руки та серця. Проте найчастіше дівчата зважуються на таку брехню, щоб випробувати свого обранця. Ану ж справді завагітніє, а хлопець зникне?

“Я вважаю, що найкраща реакція чоловіка на таку перевірку — просто покинути дівчину. Бо це брехня, а вона може глибоко ранити”, — підсумовує мої думки Катерина. Я з нею згодна. Із таким не жартують.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.