УВАГА!!! Те, що знайшли у вершковому маслі приголомшило всю країну, будьте обачні

Експерт Ірина Кравченко розповіла, що результати моніторингу продуктового ринку свідчать про катастрофічну ситуацію з фальсифікованими продуктами харчування: у вершковому маслі виявлені тваринні жири невідомого походження, передає Корупція.Інфо

«З 2013 року ми відібрали понад 700 зразків продуктів харчування, в основному тих, які найбільше фальсифікують. Це продукти молочної групи, (а вони використовуються найбільш соціально вразливими верствами населення — діти, люди похилого віку), і вони фальсифікуються більше всього на продовольчому ринку. Далі йдуть соки, це і м’ясо, ковбасні вироби, крупи, різні кетчупи, маргарин, рослинні олії. І коли ми їх відбираємо і досліджуємо, ми бачимо величезну кількість порушень. Наприклад, відбирається 40-50 зразків, з них 70% — це фальсифіковані зразки. А тваринне масло іноді фальсифікується на 100% — там відсутній молочний жир», — повідомила почесний президент громадської організації «Всеукраїнська асоціація захисту прав споживачів «Споживча довіра» Ірина Кравченко.

Більше того, за її словами, це взагалі якийсь сурогат, який фальсифікується навіть не рослинними жирами, а невідомими жирами, в тому числі і тваринного походження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.