На Росії випустили золоті iPhone 7 з молитвами

Напередодні Великодня на Росії випустили і освятили у церкві нові золоті iPhone 7, присвячені православним молитвам “Отче наш” і “Спаси і збережи”

Про це повідомили у прес-службі ювелірного бренду Caviar, передає Depo.ua з посиланням на Znak.com.

Два перших телефон у лімітованої колекції з 99 апаратів були освячені у Городецькому Федорівському чоловічому монастирі: їх особисто благословив і освятив єпископ Городецький і Ветлужских Августин.

“Владиці показали моделі, пояснили суть колекції. Наскільки я знаю, йому сподобався дизайн і він його високо оцінив, похвалив. Вони порадилися, вирішили, що добре діло, можна освятити. Він благословив в цілому цю колекцію. З боку церкви це було абсолютно безкорисливо і безкоштовно”, – розповіли у прес-службі бренду.

Смартфони оснащені цільними золотими корпусами. Безперервний візерунок нанесений на заднє панно і на всі бічні грані. Це, на думку ювелірів, “робить композицію максимально збалансованою, повною і ефектною”. Об’ємні гравіювання покриті золотом 999 проби.

На моделі, присвяченій молитві “Спаси і збережи”, вигравіруваний хрест з розіп’ятим Ісусом Христом і розкрите Святе Письмо. Обриси хреста нагадують цибулинні купола. Таку ж форму має вівтар в Храмі Христа Спасителя. На корпусі телефону нанесені слова молитви “Господи Ісусе Христе, помилуй мене грішного”, а також “Спаси і збережи”.

Відзначається, що на додаток до кожної моделі смартфонів представлені також годинник Apple Watch зі словами “Отче наш” і “Спаси і збережи”.

Нагадаємо, що раніше на Росії з’явились “православні” смартфони з діамантовими кнопками. Пристрої виготовлені в золотистому кольорі, кнопки діамантові, а на задній панелі зображений хрест з написом “Спаси і збережи”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.