Чому чоловік не хоче сексу: 7 головних причин

За класикою жанру, це у нас, жінок, «болить голова», що означає «інтим сьогодні не пропонувати». Вважається, що наш середньостатистичний чоловік хоче сексу за замовчуванням і готовий до нього за визначенням, тому і думає про секс кожні 45 секунд. Чому ж чоловік відмовляється від плотських утіх?


Дружина дуже змінилася, особливо зовні.
Одружився на активній товариській реготусі, а через деякий час живеш поруч з важкою на підйом пліткаркою і фанаткою телешоу, яка поправилася з часів весілля кілограмів на 20. Або колишня розумниця і кар’єристка стала нудною домогосподаркою. Виходить, поруч з чоловіком через якийсь час виявляється зовсім інша жінка, кардинально відрізняється від тієї, в яку він був закоханий і яку прагнув.

2. Якщо чоловік, цілком успішний і шанований на роботі, вдома спресований дружиною
(особливо в складний, стресовий період для сім’ї – ремонт, переїзд тощо) іноді просто за бажанням дружини показати, наскільки вона розумна і добре розбирається в житті по порівняно з благовірним. Що відбувається? Дружина починає бути схожою на … авторитетну маму, а з мамою сексом не займаються.

3. Жінка дуже сильно наблизилася до чоловіка.
Про що мова? Коли між жінкою і чоловіком втрачається дистанція (дружина, не соромлячись, виставляє напоказ гігієнічні процедури, розповідає подробиці відвідування лікаря-гінеколога, влаштовує домашні пологи в присутності вразливого чоловіка) дружба і довірливість може посилитися, а ось сексуальне бажання слабшає.

4. Дружина стає успішнішою в кар’єрі.
І знову дружина виглядає більш авторитетною і сильною, як …мама. Дивіться пункт 2.

5. Жінка дуже сильно занурилася в материнство і повністю сконцентрувалася на дитині.
Малюк завжди і всюди у дружини на руках, малюк постійно спить в подружньому ліжку, всі розмови в родині ведуться тільки про дитину. Чоловік відчуває себе зайвим і поступово віддаляється від дружини, навіть коли настає час відновлення сексуальних відносин після народження спадкоємця.

6. Гормональний час спаду сексуального бажання у чоловіка природним чином настає через 10 років шлюбу.
Але не переживайте: через деякий час воно знову посилюється, якщо, зрозуміло, жінка не перестає стежити за собою і не допускає стратегічних помилок в поведінці, перетворюючись в сварливу маму, що лає за “двійки”.

7. На жаль, до того, що у чоловіка випаровується бажання, можуть бути зараховані і харчові “винуватці”.
Величезна кількість “хімії” в продуктах харчування (зараз в харчові продукти додають і гормони) згубно впливає на рівень тестостерону – головного гормону, відповідального за чоловіче бажання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.