Неймовірне перевтілення: 22-річна дівчина схудла на 90 кг за рік (ФОТО)

Юна Дженніфер Огненовскі з Австралії скинула за рік 90 кілограмів і завела блог, в якому мотивує дівчат, які хочуть наслідувати її приклад.

У 21 рік Дженніфер Огненовскі важила 157 кілограмів. Її життя було дуже обмеженим: “Я перестала подорожувати, не могла довго гуляти, тому що починала задихатися, я не ходила по магазинах, тому що заздалегідь знала, що мені там нічого не підійде”, пише ivona.

При цьому Дженніфер задумалася про свою вагу тільки тоді, коли зіткнулася з серйозними медичними проблемами. Після відвідин лікаря, вона почала всерйоз переживати на своє життя через проблеми із зайвою вагою. Саме візит до фахівця став відправною точкою для її великого перевтілення.

 

Для початку Дженніфер змінила свій раціон: вуглеводну їжу замінила на білкову, солодке і борошняне – на овочі та фрукти.

Не можу сказати, що я їла мало: я просто почала харчуватися правильно, не скорочуючи кількість прийомів їжі. Голод я не відчувала. За короткий термін мені вдалося скинути 15 кілограмів. Але це був тільки початок шляху.
Дженніфер звернулася до хірурга, щоб зробити рукавну резекцію шлунка (видалення 65-70% нижньої частини шлунка). Після операції два місяці йде на адаптацію, потрібно заново вчитися їсти. У перші два тижні – тільки рідкі продукти, потім ще два тижні – пюре, а потім переходиш на м’яку їжу. Після цього вона відвідала дієтолога, який допоміг їй знову повернутися до нормального раціону з великою кількістю білків і овочів і низьким вмістом вуглеводів. За півроку дівчина скинула ще 57 кілограмів.

Але і на цьому наша героїня не зупинилася. Джен почала два рази на тиждень ходити в спортзал і приділяти особливу увагу підвищенню пружності шкіри. А буквально кілька місяців тому вона зважилася на ще одну операцію – видалення надлишків шкіри. Результат перевершив всі очікування:

“Виявилося, що я була 10-го розміру, але шкіра збільшувала мій розмір до 14-16-го. Я пам’ятаю, як прокинулася, мені розмотали руки, і я почала плакати. Я ніколи до цього не бачила, щоб у мене були такі тонкі руки “.
Зараз Джен важить 67 кілограмів, а розмір її одягу зменшився з 28-го до 8-го. Дівчина завела блог, щоб мотивувати людей по всьому світу змінити своє життя.

Я неймовірно щаслива. Я гуляю щотижня, і люди, які давно мене не бачили, мене не впізнають, вони просто проходять повз. Але в душі я не змінилася, хоча стала набагато впевненішою і вмотивованою.

Важливо розуміти, що подібний спосіб схуднення підходить далеко не всім. Дженніфер часто розповідає про це в своєму блозі. Всі випадки індивідуальні, головне знайти мотивацію і силою змінити своє життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.