Топові місця, де частіше всього чоловіки зраджують

За статистикою, приблизно 70% чоловіків зраджують або заводять роман один-два рази на протязі всього шлюбу.

Ми вже говорили з вами коли та з яких причин чоловіки починають зраджувати. Але сьогодні ми хотіли б вам розповісти, де найчастіше зраджують чоловіки, де вони можуть знайти собі коханку?

Бар або паб

Алкоголь, напівтемне освітлення і особлива атмосфера бару – відмінне підґрунтя для заняття позашлюбним фліртом, який веде до статевого акту. За даними дослідження, проведеного психологом Енн Кемпбелл, 500 з опитуваних чоловіків зайнялися одноразовим сексом після зустрічі з незнайомкою в барі.

На роботі

Офісні інтрижки досить поширені: близько 40% зрадників знаходять коханку на роботі. Можливо, через близькість, доступність або стрес, який змушує людей думати, що на роботі можна зраджувати. Незалежно від причин, відрядження, вечірка в офісі або робота допізна представляють найбільшу спокусу для тих, хто сприйнятливий до зради.

Парубоцька вечірка

Чи знаєте ви, що третина женихів змінюють другій половинці під час свого парубочого вечора в якості остаточного «прощання» з холостяцьким життям? І справа не закінчується мацанням стриптизерки.

Весілля

Близько третини чоловіків, запрошених на весілля, знаходять спосіб зрадити своїй дівчині. Можливо, вони піддалися загальному настрою, або зрадили з іншої причини, в будь-якому випадку, якщо ваш молодий чоловік запрошений на весілля, краще сходіть туди разом з ним.

Тренажерна зала

У спортзалі витають гормони, підігріті зіпрілими і підтягнутими тілами, одягненими в облягаючий одяг. Ваш чоловік може виявити, що тренажерна зала – відмінне місце для тренувань різного типу, коли ніхто не дивиться.

Соціальні мережі

Люди можуть бути тими, ким вони хочуть бути в Інтернеті і в соціальних мережах. Занадто просто відправляти електронну пошту, миттєве повідомлення або обмінюватися сексуальними фотографіями з симпатичною жінкою в Інтернеті. Facebook, Instagram і Snapchat – це місця, де можна легко знайти коханку. Те, що може здаватися безневинним фліртом може перерости в повномасштабний реальний роман.

Через своїх близьких друзів

Коли у вашого кавалера є друг-зрадник, це може вплинути на те, як він сприймає зраду. Він може почати думати, що це звичайна справа, і закрутити роман з дівчиною. Це пояснюється тим, що при зустрічі зі знайомою не виникає тривожних дзвіночків з приводу ймовірної зради.

Там, де він веселиться

Це може бути концерт, парк, в якому він зазвичай гуляє або навіть відпустка з вами. Справа в тому, що людина легко відкидає обережність, коли веселиться. Це звільняє всі види почуттів, які змушують його стирати межі і брати участь в ризикованому заході. На жаль, це включає в себе зраду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.