Нова ведуча Х-Фактора: Єфросиніна та ще 4 кандидатури (голосування)

Незмінна ведуча шоу Х-Фактор Оксана Марченко залишила проект. Факти ICTV вирішили пофантазувати, хто зможе замінити телеведучу головного пісенного шоу країни.

Передкастинги 8 сезону Х-Фактора вже в самому розпалі, а глядачі роздумують, хто зможе замінити на сцені Оксану Марченко.

Швидше за все, при виборі нової ведучої орієнтуватися варто, перш за все, на типаж, ефектну зовнішність, комунікабельність. Крім того, ведуча має бути співчутливою та вміти завжди підбадьорити учасників.

Маша Єфросиніна

Ефектна брюнетка, яка могла б скласти гідну конкуренцію Оксані Марченко. Не так давно Єфросиніна стала ведучою проекту Сюрприз, сюрприз! на СТБ. Хтозна, можливо наступним кроком стане саме сцена Х-Фактора. Тим паче досвід роботи у розважальних шоу в Єфросиніної є: раніше вона була ведучою Фабрики зірок на Новому каналі, згодом вела шоу Співай, якщо зможеш. Крім того, Єфросиніна неодноразово отримувала нагороди як найстильніша та найулюбленіша ведуча розважальних програм.

Віра Брежнєва

Досить непоганий варіант для Х-Фактору. Ефектна зовнішність, співоча кар’єра, досвід роботи на телебаченні та вміння співпереживати – все це про Брежнєву. До речі, чоловік Брежнєвої – Костянтин Меладзе – був у журі минулого сезону шоу. У пари міг вийти чудовий творчий тандем, їм до цього не звикати.

Оля Цибульська

Найспівочіша ведуча країни Оля Цибульська дуже органічно вписалася б у формат Х-Фактора. Переможниця 1 сезону Фабрики зірок на Новому каналі, теле – і радіоведуча низки розважальних програм – завжди яскрава, комунікабельна і абсолютно музична.

Лілія Ребрик

Обличчя Ребрик вже добре відоме глядачам СТБ – ведуча тривалий час працювала на проекті Танцюють всі. Мила зовнішність, душевні бесіди та акторська освіта точно допомогли б Ребрик освоїтися на місці ведучої Х-Фактора.

Аіда Ніколайчук

Не виключено, що шукати ведучу для 8 сезону Х-Фактора почнуть серед колишніх учасників шоу. Під задані параметри та формат шоу непогано підходить переможниця 3 сезону шоу Аіда Ніколайчук. Дівчину нерідко запрошують на інші проекти СТБ як гостю, можливо їй час спробувати сили в Х-Факторі.

Нагадаємо, раніше Оксана Марченко заявила про те, що після Х-Фактора почне працювати над новим телевізійним проектом.

А кого на роль ведучої обрали б ви?

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.