Британка “понівечила” себе заради зовнішності моделі Playboy

20-річна дівчина витратила на зміни зовнішності 12 тисяч доларів і зупинятися до досягнутому не збирається

Мешканка британського міста Брістоль витратила 10 тисяч фунтів стерлінгів (більше 12 тисяч доларів) на пластичні операції, щоб стати схожою на телезірку Хлої Хан. Про це пише Daily Mail.
20-річна Керіс Гудвін перенесла операції зі збільшення губ і грудей. На консультації з хірургом дівчина брала знімок Хан як приклад. Вона наростила вії та волосся, щоб більше бути схожою на свого кумира.
Британка планує продовжити трансформації, також зробивши ринопластику, ін’єкції ботокса і дермального наповнювача (філлера).

За словами Гудвін, вона з дитинства страждала від невпевненості в собі через зовнішність. Дівчині здавалося, що у неї недостатньо повні губи і пересічні дані. Після проведення першої процедури британка відчула, що впала в залежність від хірургії і не збирається зупинятися на досягнутому.

“Мені подобається, що я виглядаю ненатурально”, – сказала вона.

Хлої Хан – британська телезірка, яка взяла участь в зйомках шоу Celebrity Big Brother (“Великий брат знаменитостей”) і The X Factor, а також співпрацювала з Playboy і іншими журналами як модель. На її сторінку в соцмережі Instagram підписані більше мільйона осіб.

Раніше повідомлялося, що уродженка Швеції Пікс Фокс зробила сто пластичних операцій, але залишилася незадоволеною досягнутим результатом і пообіцяла продовжити трансформацію.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.