Маленькі сестри-альбіноси вразили весь світ!

Ці близнючки народилися з відсутністю пігментації в волоссі і шкірі. Зараз їм 11, і вони підкорюють модельний бізнес і серця людей по всьому світу.


Дивлячись на їх фотографії, не віриться, що інші члени сім’ї володіють темною шкірою – але це саме так.

Лара і Мара Бавар живуть в бразильському місті Сан-Паулу, а їхні батьки родом з Гвінеї-Бісау в Західній Африці. Дівчатка народилися альбіносами. В їх шкірі та волоссі відсутній барвний пігмент.

Сестрам пощастило: поряд з ними опинилися люди, які пояснили, що це зовсім не їх недолік – а рідкісна особливість, яка виділяє їх з натовпу. Відео з Ларою і Марою випадково побачив в Інтернеті швейцарський фотограф Вінісіус Терранов. Він був вражений незвичайною зовнішністю дівчаток і запросив їх стати його моделями.

Вони неймовірно гарні і талановиті, впевнені в собі і розумні. З ними дуже добре працювати,

-розповів Вінісіус після знайомства з сестрами.

Лара і Мара стали героїнями його проекту «Рідкісні квіти». Опублікувавши їх знімки, фотограф зробив дівчаток знаменитими. Зараз вони беруть участь в дитячій зйомці для Nike і Bazaar разом зі своєю 13-річною сестрою Шейлою.

Ми вважаємо, що альбінізм гарний. Нам подобаються наші волосся, колір очей і тон шкіри. І ми любимо читати коментарі до наших фотографій,

-розповіла Лара.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.