15 фактів про інтимне волосся, які шокують кожного

Кожна сучасна дівчина не уявляє свого життя без щоденних б’юті-процедур, до яких входить і видалення небажаного волосся.

Проте, якщо ви думаєте, що це все, що треба знати про інтимне волосся, то помиляєтесь. Закладаємось, що ви і не знали про перуки для зони бікіні та трансплантацію.

Тоді ми розкажемо вам найбільш неочікувані та шокуючі факти про нього, які треба знати кожному.

1.Інтимне волосся – це амортизація під час сексу

Рослинність внизу живота діє як подушка для ваших статевих органів і зменшує тертя, коли ви займаєтеся сексом. Тому синців і подряпин прихильникам природньої краси, не бачити.

2. Це потенційний захист від бактеріальних інфекцій

Під час сексуального контакту інтимне волосся запобігає проникненню в організм чужорідних бактерій, робить цей процес малоімовірним. В той час, як гола шкіра, навпаки, сприймає будь-яке вторгнення. Особливо, коли травмується під час епіляції.

3. Його назва недаремна

Воно називається любковим через те, що росте в нижній частині живота, трохи вище статевих органів, інакше – в області лобка.

4. В деяких країнах навіть роблять трансплантацію такого волосся

Поки Європа і США намагається позбавитися від нього усіма можливими методами, в деяких країнах, як от в Південній Кореї, роблять пересадку волосся. Це такий собі доказ родючості і привабливості.

5. Існують навіть лобкові перуки

І вони користуються попитом! Хоча, такий фетиш однозначно тільки для любителів.

6. Це міф, що, коли ви голите його, воно стає товстішим

Насправді, це лише візуальний ефект, який виникає через зрізання волосся під час гоління. Нерівний, тупий кінчик волосини виглядає товстішим, аніж природна конічна форма.

7. Досягнувши певної довжини, інтимне волосся перестає рости

Є три стадії росту інтимного волосся: ріст, відпочинок і випадання. Це схоже на те, як ростуть наші вії. Але в кожного цей процес індивідуальний. Проте, заплести його в косичку навряд чи вийде.

8. Воно може мати інший колір, ніж на решті тіла
Меланін, який відповідає за колір волосяного покриву, у пізних частинах тіла знаходиться в різних концентраціях. Тому на голові ти можеш бути шатенкою, а в інтимній зоні – рудою бестією.

9. У всьому винна еволюція

Завдяки еволюції інтимне волосся починає рости під час статевого дозрівання. Це ознака того, що хтось може почати народжувати, адже передбачається, що головною метою такого волосся є захист статевих органів під час сексу.

10. Лобок теж може стати лисим

Вікові зміни також впливають на густоту волосся. В жінок цим періодом є менопауза, коли інтимна зона може різко полисіти.

11. Доглядати за інтимним волоссям стало світовою звичкою

Протягом останніх кількох десятиліть доглядати за зоною бікіні стало світовою звичкою. Звичайно, цьому посприяли ЗМІ, модні тенденції, кіно, фільми для дорослих, шоу.

12. Популярним міфом є гігієнічність епіляції

Більшість жінок вважає, що епіляція – це гігієнічно. Насправді ж волосся в інтимній зоні є більш природнім. А відчуття чистоти швидше пов’язане з твоєю вагіною, ніж інтимною стрижкою.

13. Вросле волосся продовжує рости навіть під шікрою

Після того, як волосся вросло під шкіру, воно не припиняє росту і робить це доти, поки не запалиться фолікул. Тому тобі все рівно доведеться його позбутися, навіть якщо його не видно.

14. До врослого волосся більше схильні дівчата з кучерявим і густим волоссям

Власниці розкішної шевелюри частіше страждають на таку пікантну проблему. Але вихід є. Варто всього лише частіше користуватися скрабом після епіляції.

15. Популярність епіляції зменшила випадки враження вошами

Тішить те, що за останні десять років епіляція зони бікіні стала культурною традицією. І завдяки цьому про проблему інтимного педикульозу всі майже забули.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.