Міфи про те, яка білизна подобається чоловікам. Жіноча білизна – чоловічі вподобання

Обираючи нижню білизну, жінки так чи інакше замислюються над тим, яка білизна подобається чоловікам. Однак загальноприйнятий стереотип, що еталоном сексуальності є напівпрозорий червоний мереживний комплект з підв’язками далекий від реальності. Отже чоловічий журнал Берлог пролиє світло на основні міфи про чоловічі смаки і дасть відповідь на запитання, яка нижня білизна подобається чоловікам.

Чим менше, тим краще. – Міф

Трусики з трьох тонких шнурочків вже давно не на піку моди. Судячи з соціальних опитувань в соц. мережах, пристрасть чоловіків віддана коротким шортикам з мереживом, або моделям з щільної тканини, які розкішно формують елегантний жіночний силует.

Прозорі тканини – для непрозорих натяків. – Міф

Прозора білизна чудово підійде для еротичного кіно, або ж відвертого романтичного сюрпризу, проте в реальному житті, а особливо при перших зустрічах, багатьох чоловіків настільки відверта білизна може насторожити і навіть налякати.

Так, очима ми любимо прозорі гіпюрові і мереживні тканини, а ось руками – атлас, шовк і віскозу, які не тільки приємні на дотик, а й зазвичай вигідно підкреслюють фігуру.

Червоне і чорне – завжди сексуально. – Міф

Далеко не всім чоловікам подобаються традиційні червоні і чорні комплекти. Палітра кольорів і відтінків нижньої білизни настільки різноманітна, що давно пора відмовитися від нав’язливих варіантів і обрати саме ту білизну, яка вигідно підкреслить колір жіночої шкіри, очей, волосся та ін.

Білий – універсальний. – Міф

Біла білизна – це, звичайно, класика і завжди підкреслить твою ніжність і чистоту, проте, від великої кількості одноманітної білої білизни втомилися вже навіть чоловіки. Залиш білий колір для особливо-урочистих випадків, щоб вони візуально виділялися і врізалися в пам’ять.

Мереживні або однотонні. — Міф

Нижня білизна вже давно стала способом жіночого самовираження, котрий чоловіки з радістю прийняли.

Якщо окремо чорним і білим кольорами вже нікого не здивуєш, то їх поєднання в принтах і візерунках нижньої білизни залишається оригінальним і привабливим.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.