Жіночі недоліки, які насправді заводять чоловіків

Існує чимало чоловіків, яким дуже навіть подобаються милі жіночі вади 🙂
Наприклад…

Маленькі груди

Не варто думати, ніби пишні груди 5 розміру – чоловічий ідеал. Насправді кожен 4-й чоловік в світі мріє мати поруч з собою красуню з першим розміром грудей! тому, може, досить вже так переживати з приводу розміру?

Веснянки

Багато дівчат з приходом весни з маніакальною завзятістю намагаються очистити обличчя від цих маленьких милих плямочок. У той час, коли багатьом чоловікам дуже навіть подобаються симпатичні дівочі веснянки.

Зайва вага

Один з найголовніших жіночих комплексів криється в горезвісних зайвих кілограмах. Проливаючи сльози перед дзеркалом і виснажуючи себе новомодними дієтами, багато дівчат навіть не замислюються про те, що повнота приваблює чоловіків!

Ставлення до їжі

Це лише на перший погляд здається, що за столом жінка повинна вести себе як принцеса, дотримуючись усіх правил етикету і не забуваючи користуватися ножем і виделкою. Насправді багатьом чоловікам дуже навіть подобається спостерігати за тим, як апетитно жінка уплітає куряче крильце…

Тяга до чоловічої статі

У сучасному суспільстві склався стереотип, за яким жінка, що проявляє інтерес до протилежної статі, вважається розпусною. Однак багатьом чоловікам дуже навіть до вподоби розкутість жінки.

Лінь

Не варто думати, ніби чоловіки не терплять ледачих жінок. Безумовно, будинок не повинен потопати в бруді, а коханого необхідно періодично годувати, проте і гіперактивність жінки може перетворити життя чоловіка на пекло.

“Чоловічий” характер

Споконвіку представницям слабкої статі вселяли, що вони повинні бути жіночними, а значить крихкими і витонченими. Однак не всі чоловіки прагнуть саме до такого ідеалу. Багатьом дуже навіть подобаються жінки зі “сталевим” характером.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.