КОСТЯНТИН МЕЛАДЗЕ ПРО УЧАСНИКА “Х-ФАКТОРА-7”: “ЦЕ ГЕРОЙ НАШОГО ЧАСУ” (ВІДЕО)

На кастинг шоу «Х-фактор-7» прийшов хлопець, який пережив автокатастрофу, в результаті якої він залишився без руки. Ця трагедія не завадила учаснику стати зіркою телешоу, адже він зумів не тільки виконати запальну пісню, але і станцювати брейк-данс.

79ae78a1d6dd5ae9e8fb7b64d24e4c72

Після виступу Льоші Кудрявцева весь зал «Х-фактора-7» аплодував йому стоячи. Незважаючи на страшну автокатастрофу, яка сталася з ним в 17 років, на сцені шоу він не тільки заспівав хіт Bruno Mars «Uptown Funk», а й станцював запальний брейк-данс. Судді були в захваті від його сили духу.

«Альоша, скільки разів нам цю пісню співали, ви б знали. Але так, як ви, органічно в ній ніхто не почувався. Дякуємо! Великий респект за те, що після танцю ви впевнено продовжували співати. Це дуже складно – одночасно співати і танцювати », – сказала Юлія Саніна.

Зазначив сміливість хлопця і Костянтин Меладзе. Музичний продюсер назвав Льошу героєм нашого часу.

«Багато людей, поставивши перед собою мету, потім виправдовують себе, чому вони цього не досягли. Віком, кризами всякими. І тому подібне. Ви людина, яка є прикладом того, що перешкод для досягнення мети, якщо у людини є сила, талант, бажання, якась чоловіча міць, то він цього доб’ється в будь-якому випадку. Як на мене, ви герой нашого часу », – сказав Костянтин Меладзе.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...