Звіряче вбивство і погрози дитині: в Сумах підліток здав поліції вітчима-тирана

Погрожуючи пасинку розправою, чоловік змусив хлопця допомогти йому вивезти і закопати тіло вбитої людини на пустирі

У Сумах підліток здав поліції вітчима-тирана, який вбив 40-річного чоловіка, пише Сегодня

Хлопець також повідомив, що побоюється за своїх молодших брата і двох сестер, над якими постійно знущається і б’є вітчим.

“Вдалося розкрити вбивство людини, яка вважалася безвісті зниклою, – коментує в. і. о. начальника Сумського відділу поліції Руслан Власенко.

– Підліток зізнався: дуже побоюється, що вітчим вчинить з ним так само, як вчинив зі своїм приятелем, якого вбив близько півтора місяця тому прямо у себе вдома”.
Хлопець розповів обставини злочину. В той вечір вітчим пив горілку разом зі своїм приятелем.

Час від часу вони сварилися і зчиняли бійку. Щоб молодші діти не бачили цього, пасинок повів їх у спальню укладати спати. Він чув, як на кухні дорослі билися, але не став втручатися в конфлікт.
Вранці вітчим розбудив хлопця, і повідомив, що йому потрібна допомога. Коли підліток прийшов на кухню, то побачив мертвого гостя. Вітчим пригрозив пасинку, що його чекає така ж доля, якщо він хоч комусь розповість про побачене, після чого вони спустили тіло у підвал.

Через три дні чоловік знайшов місце на пустирі, куди змусив хлопчика разом з ним вивезти і закопати труп. Щоб убезпечити себе від викриття, вітчим вивозив на місце імпровізованого захоронення сміття.

Правоохоронці, оглянувши пустир, знайшли тіло і встановили особу загиблого. Ним виявився 40-річний житель Сум, якого з квітня вважали безвісті зниклим.

Підозрюваного затримали, і він зізнався у злочині.
За умисне вбивство чоловіку загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.