Вчителька декілька років мала інтим зі своїм малолітнім учнем – закохалася!

Пояснює це «сильними почуттями» до хлопця!
Якщо жінку звинуватять у сексуальному насильстві, то вона може втратити двох своїх дітей і отримати 18 років в’язниці.

В американському штаті Вісконсин одружена вчителька регулярно займалася сексом зі своїм 16-річним учнем.

За її словами, вона не могла перебороти свої сильні почуття, передає The Sun. Вчителька Ейпріл Новак опинилася за ґратами після того, як вона зізналася, що мала секс на дивані у класі з учнем під час шкільних годин.

Зазначається, що суд почув, що у 30-річної Новак були “дуже сильні почуття” до учня. Зокрема, парочку спіймав за поцілунком репетитор.

Хтива вчителька зізналася копам, що її учень використовував презервативи під час сексу з нею. Чоловік Новак однак знав про те, що вона допомагає хлопцеві із їздою верхи та їжею. Після того, як Новак звинуватили, її чоловік подав на розлучення.

Жінка зізналася в романі зі своїм учнем 2015 року. Якщо її звинуватять у сексуальному насильстві, то вона може втратити двох своїх дітей і отримати 18 років в’язниці.

Власне, така історія не поодинока! Нещодавно у США одне оголене фото може відправити за ґрати 27-річну Сару Фолкс. Вчителька біології в старших класах начебто надіслала світлину 17-річному учневі. Хлопець не став тримати фотографію в таємниці, і вона поширилася по всій школі. Коли розголос дійшов до дирекції, учень розповів, що начебто між ним і заміжньою викладачкою були статеві контакти в її будинку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.