ШОК! Сексуальне рабство: у Лондоні жінку ґвалтували, коли вона народжувала

«Наречені» з Заходу заманюють жертв у борделі. Далі для жінок, які думали, що їдуть до коханого, починається справжнє пекло.


Про це пише vgolos з посиланням на ВВС.

У пошуках роботи жінка з Колумбії приїхала в Іспанію. Але стала жертвою сексуального рабства – її обдурили, відібрали документи і кілька років змушували займатися проституцією в Лондоні. Постраждала навіть не знала, що її нелегально перевезли до столиці Британії.

Після кількох років сексуального рабства і нелюдських знущань, жінка потрапила до притулку організації LAWA для жертв насильства над жінками. Лише після кількох місяців психотерапії та додаткової емоційної допомоги ця 26-річна жінка погодилася розповісти свою жахаючу історію.

Вона розповіла, що її перевозили на автомобілі від хати до хати, але де саме вона жила, вона не знає, тому що їй забороняли виходити на вулицю. «Пам’ятаю, що в останньому будинку, де ми жили, лунали крики жінок з інших кімнат. Ми один з одним не були знайомі, оскільки нам забороняли спілкуватися», – розповідає вона. Тільки зараз жінка дізналася, що сусіди чули її крики і звернулися в поліцію. Але коли поліцейські під’їхали і постукали в двері, їм ніхто не відповів, і вони поїхали.
А крики тривали. Вони стали такими несамовитими в момент, коли її зґвалтували під час пологів, що врешті-решт поліцейські змогли її знайти.

«Коли ми з нею познайомилися, у неї майже не залишилося зубів, – розповідає Йенні, голова недержавної організації LAWA – Latin American Women’s Aid (Допомога латиноамериканським жінкам, – ред.). – Якщо вона не робила того, чого від неї хотіли, їй виривали зуб або волосся».

Минуло п’ять років, відколи знайшли жертву сексуального рабства в Лондоні. Втім, Йенні Ауде, яка очолює організацію LAWA, до сих пір добре пам’ятає пережите тоді потрясіння. «Фотографії, зроблені в момент, коли її знайшли, були абсолютно жахливими і шокуючими», – розповідає вона. «Поліцейські знайшли її пов’язаною і підвішеною до стелі. У такій позі її ґвалтували, в такій позі їй зробили аборт. Вони її зґвалтували, поки вона народжувала. Вона втратила багато крові», – розповідає Йенні.

LAWA і британська влада надали жінці допомогу. Вона пережила настільки глибоку психологічну травму, що спочатку не піднімала голову, коли поруч були чоловіки.
Допомога не обмежилася психотерапією. Жінці зробили операції з реконструкції зубів, волосся і навіть геніталій.

«Вона хотіла виглядати так само, як вона виглядала, коли їхала з Колумбії. Вона мені показала свою фотографію. Це була абсолютно інша людина», – розповідає Йенні Ауде.

Зрештою, жінка вирішила повернутися в Колумбію. Більшість жінок, які потрапляють у сексуальне рабство, приїжджають до Британії з Албанії, В’єтнаму та Нігерії. Але за останні два роки стало відомо про 22 випадки з Латинської Америки – з Болівії, Бразилії, Гватемали, Нікарагуа, Гондурасу, Мексики, Панами, Домініканської Республіки та Куби.

Значна кількість цих жінок проводять в Європі два-три роки в сексуальному рабстві, перш ніж потрапити до Британії. Часто їх перевозять на потязі, що йде через тунель під Ла-Маншем з Франції до Британії.
Багатьом погрожували розправами з членами їх сімей, якщо вони відмовляться підкоритися правилам, встановленим викрадачами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.