“Ти себе вже помножив на нуль”, – Данилюк привселюдно послав представника Адміністрації Президента

Данилюк послав Шимківа з фінансовою поліцією

Міністр фінансів Олександр Данилюк посперечався із заступником глави Адміністрації президента Дмитром Шимків через реформу кримінальної юстиції та запропонував останньому звільнитись, – Корупція Інфо

Своє обурення міністр висловив у Facebook-переписці з Шимківим.

“Концепцію реформи кримінальної юстиції вносьте її, погоджуйте з Коаліцією, приймайте відповідне рішення РНБО і вперед. Саме створення правоохоронного органу – фінансової поліції передбачено в Концепції кримінальної юстиції, в Коаліційній угоді (нової коаліційної угоди я поки ще не бачив), в роспорядженнях КМУ від 04.03. 2915 р., в меморандумі МВФ. Вивчайте матеріальну частину”, – написав Данилюк, реагуючи, вочевидь, на якісь зауваження Шимківа щодо реформи.

Після цього він дописав: “Мій пес не дав дописати – відправив пост, підштовхнувши мою руку. Теж не думає, що варто витрачати на це час. Стільки ще роботи сьогодні, із мізерними залишками поваги до вас, пане Дмитро, щиро ваш Мінфін – драйвер реформ”.

Також Данилюк запропонував Шимківу звільнитись. “Ти себе вже помножив на нуль, а зараз впевнено йдеш в повний негатив. Саме таким чином ти намагався вбити законопроект про НАБУ в 2014 році, але не вийшло, бо я його підхопив та довів до завершення. Твоя думка мало кого цікавить”, – написав міністр, знову додавши “Із мізерними залишками поваги, ваш Мінфін – драйвер реформ”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.