80-річний чоловік хотів жінку до 30. Попередив, що помирає від пухлини мозку

У світі більшає одиноких

Гарвардський університет у США оприлюднив дослідження: кількість розлучень у країні за останні 20 років зросла на 30 відсотків. Прогнозують, що за 15 років самотніми стануть майже 45 процентів американців. У Японії передбачають 52 ­відсотки. Тамтешній уряд запропонував пільгові умови кредитування й оподаткування фірмам, які шукають пари для одиноких, пише gazeta.ua.

Тануко НЕТЕДЗЕ, 34 роки, власниця шлюбного агентства, Токіо, Японія:

– До мене звертаються чоловіки за 45. У них переважно вже був невдалий шлюб, прекрасна кар’єра і солідний пенсійний рахунок.

Запити дуже різні. Хтось хоче 35-річну компаньйонку із суворим шлюбним контрактом. Хтось – 20-річну з довідками, що незаймана і може народити дітей. ­Дівчата в моїй базі мають курси куховарства, макіяжу, догляду за дітьми, етикету. Додатково вчаться церемонії чаювання, ікебани, рукоділля. За такими – черга на півроку.

Моє агентство – одне з найдорожчих у країні. Даю гарантії, що шлюб буде тривалий і відповідно до контракту. У вересні торік звернувся 80-річний чоловік. Хотів жінку до 30. Попередив, що помирає від пухлини мозку. Мали з’їздити разом на кілька курортів. Помер у грудні. На семи сторінках розписав вимоги до похорону. Залишив хороший спадок, але протягом двох років удова має щодня приходити на його могилу. За цим слідкують адвокати. Розповів про неї у хоспісі. У червні вийде заміж вдруге за 64-річного з раком підшлункової.

Ісіро ГЕРА, 28 років, власник бізнесу з оренди друзів, Токіо, Японія:

– Ідея була в тому, щоб людей наймали тільки для фотосесій. Хтось хотів, щоб колишня дівчина приревнувала, хтось старався для однокласників. Шістьох-сімох акторів орендували на кілька годин. Ми мали знижки в готелях. Можна було створити враження розкішної вечірки.

На другий місяць з’явилися постійні клієнти. Запрошують той самий набір акторів щотижня. Влаштовують вечері, замовляють піцу, дивляться телевізор. У людей виникає ілюзія, що мають друзів. Акторам заборонено зустрічатися з клієнтами безкоштовно. Якщо хочеш дружити – звільняйся. 22-річна студентка пішла від нас, щоб жити з клієнтом.

Сан Пек ЛЮ, 34 роки, домогосподарка, Шанхай, Китай:

– Сусідка торік запропонувала підробіток – бути родиною напрокат. Мій чоловік втопився три роки тому. Залишилася сама з двома маленькими дітьми. Трохи допомагають батьки. Живемо в однокімнатці. Взяла квартирантів – родина з немовлям. На садок і школу все одно грошей не вистачає.

Спочатку подумала, що це – бордель. Але ці речі можна обумовлювати. Сусідка написала, що згодна на “близькість” тільки з брюнетами до 55 років. Я відмовилася взагалі. Самотні чоловіки шукають для себе сім’ї. Хтось приїхав на заробітки і сумує за дітьми в селі. Хтось хоче спробувати, чи підійде йому такий формат життя. Хтось спеціально просить жінку з неконтрольованими дітьми, щоб переконатися, що йому краще самотнім.

Торік нас возив на море в Індію власник тютюнових крамниць. Його родина загинула в автокатастрофі. Не думала, що за два тижні мої діти звикнуть до нього. Було враження, що і він їх полюбив. Коли повернулися в Шанхай, заплатив і залишив щедрі чайові. Наступного разу замовив іншу жінку.

Раз на три місяці їздимо з лікарем до його батьків. Він – гей, живе з директором клініки. Але батькам збрехав, що одружився. Купує в мене фото дітей.

За рік ніхто не захотів продовжити стосунки. Недавно продавець овочів питав, чи я б не погодилася вийти за нього. Малих моїх любить. Я пояснила, чим заробляю. Сказав, що не має нічого проти.

Олівія ФРАТТОНІ, 54 роки, викладач давньогрецької, Рим, Італія:

– Три роки тому священик помітив, що набожна молодь залишається самотньою. Не тільки не одружуються, а не заводять навіть тимчасових стосунків. Занадто правильні й сором’язливі.

Тоді створили перший релігійний табір для самотніх. Удень – лекції. Увечері – розваги. Запрошували лікаря, викладача латиноамериканських танців, масажиста, сомельє, шеф-кухаря. Людям було простіше потім спілкуватися.

За перший рік у нас склалися три пари з 50 людей. Цього року – вісім.

Кайл ОРЕН, 38 років, програміст, Берген, Норвегія:

– Рік тому дружина пішла від мене. ­Почала зраджувати з куратором групи анонімних алкоголіків. Я це важко переживав. Вірив, що з усім впораємося разом. У її найгірші дні був поряд. Шукав у барах і на заправках п’яну. Переконував лягти у клініку.

У мене почалася депресія. Лікар порекомендував інтернет-знайомства. Стало тільки гірше. Коли вимикав комп’ютер, відчував, що один. Тоді сестра записала в експериментальну групу. Мені там подарували гумову ляльку, ніби справжня жінка. Мав вечеряти з нею, обіймати перед телевізором, розповідати, що сталося за день. За три місяці так звик до Шарлот, що не хотів стосунків зі справжніми жінками. Тільки за півроку зрозумів, що готовий віддати її.

Увер АТАЛА, 56 років, поліцейський, Хайдабарад, Індія:

– Створили відділ, що приймає скарги жінок. Салони краси, магазини косметики, навчальні заклади продають бази телефонів самотнім чоловікам. Ті обривають дівчатам телефони.

Заарештували хлопця, який за тиждень зробив три тисячі дзвінків. Каже, в його селі більше ста чоловіків і тільки семеро жінок. Батьки позбувалися новонароджених дочок. Вони не утримуватимуть на старості. А до заміжжя дівчині треба зібрати хоча б якийсь посаг. Тому хлопцю призначили штраф – два його тижневих заробітки. Але був щасливий, бо одна з тих жінок погодилася познайомитись.

Девід ІРР, 42 роки, ветеринар, Даллас, США:

– Відвідував курси знайомств для холостяків. Ходив на побачення з розлученими подругами сестри. Зареєструвався на сайті знайомств. Тривалі стосунки не складалися.

Місцева фармакологічна асоціація раз на місяць організовує бліц-побачення. 5 хвилин спілкуєшся з жінкою. Коли лунає сигнал, пересідаєш до наступної. За цей час можна відчути, чи є між вами іскра. Мені сподобалися кілька жінок. Але я їх не зацікавив.

Допомогло телешоу. Приходиш і розповідаєш про свої проблеми. Тебе слухає психолог, астролог, власник шлюбного агентства і спеціаліст із сімейних проблем. Пропонують познайомитися з чотирма жінками. Мені підійшла 34-річна кубинка Марта. Любить тварин, має освіту медсестри. Згодна була, що маю середній заробіток. Місяць тому одружилися.

1 000 000 000 людей у світі потерпають від самотності. Такі дані соціологів з американського Гарварду. До 2050 року перенаселення зупиниться навіть у Китаї та Індії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...