Він запитав своїх батьків, чи може його друг-інвалід пожити деякий час разом з ними… Але їх відповідь вбила його!

Солдат, нарешті, повернувся додому після війни. Він подзвонив своїм батькам з Сан-Франциско.

«Мама, тато, я повертаюся додому, але у мене одне прохання. У мене є друг, якого я хотів би привезти з собою до нас додому ».

«Звичайно», – відповіли батьки, – «ми хотіли б зустрітися з ним.»

«Ви повинні дещо знати», – продовжував син, – «він дуже сильно постраждав в бою, і втратив руку і ногу. Йому більше нікуди йти, і я хочу, щоб він пожив з нами. »

«Мені шкода це чути, синку. Може ми зможемо допомогти йому знайти нове місце, де він буде жити ».

«Ні, мама і тато, я хочу, щоб він жив з нами».

«Синку, – сказав батько, – ти не знаєш, про що ти просиш. Людина з таким недоліком буде для нас важким тягарем. У нас своє життя, і ми не можемо дозволити собі щось подібне. Я думаю, тобі варто просто повернутися додому і забути про цього хлопця, він знайде спосіб вижити ».

У цей момент син повісив трубку. Батьки більше нічого не чули від нього. Кілька днів по тому, їм подзвонили з поліції Сан-Франциско і сказали, що їх син помер в результаті падіння з будівлі. Поліція вважає, що це самогубство.

Убиті горем батьки вилетіли в Сан-Франциско і приїхали в міський морг, щоб упізнати тіло їхнього сина. Вони впізнали його, але вони також виявили те, чого вони не знали, у їхнього сина була тільки одна рука і одна нога.

Батьки в цій історії схожі на багатьох з нас. Нам легко любити тих, хто красивий або цікавий, але ми не любимо людей, які незручні нам або змушують нас відчувати себе некомфортно. Ми воліли б триматися подалі від людей, які не такі здорові, гарні або розумні, як ми. На щастя, є хтось, хто не буде ставитися до нас таким чином. Той, хто любить нас безумовною любов’ю, яка вітає нас у вічній сім’ї, незалежно від того, наскільки ми зіпсовані.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.