Російський школяр написав гнівного листа Медведєву

Російський школяр з Томська Сергій Чайковський закликав прем’єр-міністра своєї країни Дмитра Медведєва піти у відставку. Про це учень 11 класу гімназії №2 написав у відкритому листі до глави російського уряду. Про це повідомляє ТВ2.

“Зараз мені 18 років. Хоч я зовсім молодий, але повірте, за своє життя я бачив багато, крім найголовнішого в демократичній державі – змінюваності влади. Зараз в нашій країні не найкращі часи, і в цьому частково Ваша заслуга і Володимира Володимировича”, – заявив школяр.

Водночас він наголосив, що не намагається звинуватити у всіх проблемах Росії Медведєва та президента Володимира Путіна.

“Ви і Ваші колеги могли зараз літати на особистих літаках і викладати круті фотографії в Instagram. Що уряд робить для країни? Вводить курортний податок? Передає Ісаакіївський собор РПЦ? Переслідує геїв в Чечні? Або, можливо, розкрадає бюджет на “Зеніт-Арені”?”, – ставить риторичне запитання Чайковський.

“Зараз Ваш уряд всіма силами намагається утримати владу при собі. Я розумію, дуже складно піти з теплого місця. Але час настає, Дмитре Анатолійовичу”,– зазначив автор листа.

Школяр додає, що Медведєв помиляється, якщо вважає його екстремістом. Натомість Чайковський називає себе “одним з багатьох істинних патріотів своєї країни, які більше не можуть дивитися на всі Ваші злочини”.

“Цей лист я пишу спеціально напередодні 9 травня. Адже це велике свято. 72 роки тому ми перемогли страшного ворога, і врятували весь світ і нашу країну. Зараз у молодого покоління стоїть дуже складне завдання – рятувати країну від того, що Ви накоїли за час свого правління”,– мовиться у відкритому листі.

Після цього Чайковський наголосив: “Дмитре Анатолійовичу, якщо Ви справжній патріот своєї країни, якщо Вам важлива подальша доля Росії, то я прошу Вас подати у відставку”.

Школяр додав, що 13 квітня подав заяву до Слідчого управління Слідчого комітету Росії в Томській області про те, що Медведєв, можливо, вчинив “злочини за фактом корупції в особливо великому розмірі”. Проте Слідче управління відмовило Чайковському в проведенні перевірки діяльності російського прем’єра.

Автор листа наголосив, що планує оскаржити рішення і домогтися проведення незалежного розслідування діяльності Медведєва.

Нагадаємо, “Фонд боротьби з корупцією”, який очолює опозиціонер Олексій Навальний, провів масштабне розслідування та опублікував інформацію про захмарні статки російського прем’єра Дмитра Медведєва.

Відтак, 26 березня по всій Росії пройшли мітинги проти корупції з гаслом #ДимонОтветит.

Згодом Медведєв назвав компромат про його корупцію “нісенітницею і якимись папірцями

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.