Гройсман про тітушок у Дніпрі: Ці “бройлери” і мавпи повинні за ґратами сидіти

Прем’єр жорстко “пройшовся” по причетних до цієї провокації і сподівається, що таке більше не повториться

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав ідентифікувати тітушок, які влаштували побоїще на 9 травня в Дніпрі, а також понести покарання повинні всі причетні до цього інциденту. Про це він заявив під час засідання уряду, передає 112.ua.

За його словами, інцидент в Дніпрі є неприпустимим і цій провокації потрібно дати відповідну оцінку.
“Як ми знаємо, керівництвом Нацполіції і МВC були прийняті швидкі кадрові рішення, але це ще початок. Нам треба завершити розслідування, потрібно, щоб були покарані всі винні, треба щоб кожен працівник Нацполіції та інших служб проаналізував, що сталося і чому. Треба зробити так , щоб більше таких провокацій в нашій країні не було”, – прокоментував Гройсман.

Також прем’єр закликав жорстко висловився щодо головних дійових осіб під час бійні в Дніпрі.

“Я дивився на тих “бройлерів”, “спортсменів”, які там бігали. Повинні ідентифікувати кожного з них. Ця “тітушня” повинна сидіти за ґратами. Замість того, щоб людей похилого віку та ветеранів захищати, вони, мавпи, бігають, руками махають. Це все повинно відійти в минуле”, – додав глава уряду.

Нагадаємо, під час святкування Дня Перемоги 9 травня в Дніпрі сталися зіткнення.

У свою чергу, генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв, що затримані вісім тітушок, які влаштували бійку під час святкування Дня Перемоги в Дніпрі на 9 травня, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.