Наче дві краплі води: Донька Олени Кравець — точна копія мами (ФОТО)

Як дві краплі: старша дочка Олени Кравець — копія зіркової мами

Багатодітна мама і актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець намагається давати менше коментарів про свою сім’ю і не поспішає ділитися подробицями особистого життя. Також вкрай рідко у своєму фотоблозі зірка радує шанувальників знімками дітей і чоловіка, —Корупція Стар

С праздником, Цветочки!)

A post shared by Elena Kravets (@lennykravets) on

Олена та її чоловік Сергій, а за сумісництвом і колега по цеху, знайомі дуже багато років, вони разом починали грати в КВН. У 2002 році, пара дізналася, що чекає дитину і узаконила свої стосунки. Старша дочка Маша народилася 24 лютого 2003 року. Як-то зоряна мама розговорилася, і розповіла в пресі, що її вже нині 14-річна донька дуже чуйна, контактна, миролюбна дівчинка, з нею завжди можна про все домовитися.

https://www.instagram.com/p/BSYg1xTDgtd/

Вісім місяців тому в сім’ї Кравець відбулося поповнення, Олена народила сина і дочку, яким батьки дали прості, але благородні і сильні імена — Катерина та Іван. За весь час артистка публікувала лише кілька знімків, на яких малюків розглянути складно. Але з нагоди жіночого дня — 8 березня, Олена Кравець зробила виняток, і виклала в своєму Instagram фото двійні.
На знімку видно, що Іван помітно крупніше сестри, але зате Катюша виглядає, як справжня принцеса. На фото дитину нарядили в мініатюрну рожеву спідницю-пачку, а голову прикрасили обручем з квіточкою — дуже по-весняному.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.