Ведучі “Євробачення-2017” розповіли про долю їхніх костюмів за майже мільйон гривень (відео)

Ведучі конкурсу “Євробачення-2017” Олександр Скічко, Володимир Остапчук і Тимур Мірошниченко розповіли про долю їхніх костюмів після пісенного змагання, йдеться у “Світському житті”.

Як відомо, на костюми для ведучих конкурсу витратили майже мільйон гривень. Проте стверджує Володимир Остапчук, ця сума є виправданою.

“Це 13 костюмів. Загальна вартість 895 тисяч гривень. Це костюми з сорочками, краватками, аксесуарами, взуттям. В середньому на костюм виходить, ми порахували, це не нам дали гроші, що от ідіть купіть собі костюми. Ми самі порахували, що це десь 1800 доларів. Але це ручна робота, це індивідуальний пошив. Хлопців обрали, тому що це дешевше. Уявіть скільки б бюджету витратили на жіночі костюми”, – прокоментував Остапчук.

Також ведучий поділився, що по закінченню конкурсу костюми у ведучих заберуть, оскільки вони є державною власністю.

“Ви знаєте, що ці костюми є державною власністю. Ми не маємо права забрати їх додому. Вони будуть власністю на UA: Першому. Не знаю, чи під скло їх, хто їх носитиме. Вони під нас пошиті, але вони не наші”, – поділився Володимир.

Нагадаємо, що костюми ведучих дійсно виглядали дуже гарно. Взяти хоча б номер ведучих під час відкриття другого півфіналу “Євробачення”, де хлопці грали на музичних інструментах, танцювали та співали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.