Ведучий “На ножах-2” Борисов із крихітним сином на руках показав свій розкішний маєток (відео)

Будинок багатодітного батька на чотири сотки розмістився за містом.

Відомий український ресторатор, ведучий реаліті “На ножах-2” Дмитро Борисов, який на початку березня в’пяте став батьком, показав свій заміський маєток, йдеться у “Світському житті”.

Борисов провів екскурсію будинком Катерині Осадчій у супроводі дружини, доньки та крихітного сина.

За словами ресторатора, більшість овочів та фруктів до столу вони з дружиною вирощують на власному городі

“Сезон довгий, а розсада, яка в нас у будинку, як бабуся навчала, з лютого місяця вирощується. Ось помідори ми висадили у ґрунт, але їх можна вирощувати вдома навіть на підвіконні. Вдома можуть цілий рік і перці, і помідори вирощуватись. Головне – спеції, декілька видів у нас тім’яну, лимонний, наприклад. Він класно в салатиках лимончиком трохи віддає”, – розповів Борисов.

Окрім того, ресторатор похизувався домашньою худобою. Виявляється, у ведучого “На ножах-2” є кури та карликова корова.

“У нас навіть є маленька корова. Вона у нас на 4 сотках не вмістилася і ми її віддали друзям. Карликова корова, дає до 3 літрів молока на день. Виглядає трохи більше собаки. Моя ідея, щоб це був замкнутий цикл харчування. Кури – це дійсно наша гордість, тому що вони термінатори. Несуться по морозу, навіть при -25С. Потрібно тільки дуже зранку встати, забрати яйця, бо вони просто лопаються від морозу”, – поділився ресторатор.

За словами Дмитра, вони з дружиною Оленою придбали вже готовий будинок

“Це був дачний будинок, майже рік він простояв, як дача, коли Оленка його купила. Ми думали, що треба переїжджали, бо на зйомних хатах не дуже комфортно. Вона каже: “Це ж дача, там всередині ця вагонка”. Кажу: “Я тобі обіцяю, що Новий рік (а це було у Лондоні в 20 числах грудня) ми зустрінемо в тому будинку”, – згадав Дмитро.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.