У Тернополі призовник так тікав від служби, що випав з вікна п’ятого поверху

Про інцидент повідомили у Тернопільському облвійськкоматі

У Тернопільскому військкоматі сталась надзвичайна ситуація, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облвійськкомату.

У неділю, 14 травня 2017 року близько 6 години ранку один із призовників, маючи намір ухилитися від призову, намагався втекти з розташування обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату.

У прес-службу повідомили, що юнака комісія визнала придатним до служби. Він же, намагаючись самовільно, тобто без дозволу командування і поважних причин залишити межі розташування обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату, випав з п’ятого поверху будівлі.

Відомо, що “відзначився” призовник, уродженець Тернопільського району.

У результаті падіння юнак, за попередніми даними медичного закладу, отримав тяжкі тілесні ушкодження. Військовослужбовці наряду по обласному збірному пункту надали йому невідкладну медичну допомогу, викликали “швидку”, постраждалий доставлений до реанімаційного відділення Тернопільської Університетської лікарні.

“Усі деталі події з’ясовуються. За цим фактом військовим комісаром Тернопільського обласного військового комісаріату призначено службове розслідування. Першочергові слідчі дії проводились працівниками Тернопільського відділу Головного управління Національної поліції у Тернопільській області”, – кажуть військові.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.