Напад на Пітта, поцілунок із дупою Кардашіан. Чим прославився “голодупий” Седюк

Український пранкер Віталій Седюк, який намагався зіпсувати виступ Джамали на Євробаченні-2017, має довгий послужний список світових зірок, на яких він нападав

Depo.ua вирішив нагадати, на яких голлівудських та світових зірок Седюк “нападав” перед тим, як засвітити свою голу дупу на Євробаченні-2017, яке пройшло у Києві.

ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ КЕЙТ МІДДЛТОН

Своє пранкерство Седюк розпочав у 2011 році. Сталося це під час весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Екс-журналіст 1+1 засвітився в ефірі каналу ВВС, який вів пряму трансляцію з весілля принца Вільяма. Підійшовши до журналістки, Віталій розповів, що запропонував Кейт обручку, щоб вона передумала виходити заміж за принца.

“Дорога Кейт, вирішуй за кого ти вийдеш заміж. А головне пам’ятай, з тобою Україна і 10 соток землі в Борисполі”, – сказав Седюк, діставши з кишені гусарського мундиру обручку з синім каменем.

ТРОЛЛІНГ МАДОННИ

У вересні 2011 року під час прес-конференції з нагоди виходу фільму W.E. Седюк подарував Мадонні букет гортензій. Він знав, що це були найненависніші квіти співачки. Сказавши “дякую”, Мадонна, сповнена відрази, прибрала подарунок зі столу і, ігноруючи включений мікрофон, сказала на всю аудиторію: “Я ненавиджу гортензії”.

Наступного дня світові ЗМІ звинуватили Мадонну у зневазі до прихильника. Згодом прес-служба співачки навіть виступила із офіційною заявою, в якій поп-королева просила вибачення за різкість, але наголошувала, що вона має право не любити якісь види квітів.

ПОЦІЛУНОК ДЛЯ ВІЛЛА СМІТА

У 2012 році Седюк вирішив стати більш рішучим і розпочати не провокаційні акції, а більш дієві. Так, у травні пранкер з’явився на прем’єрі фільму “Люди в чорному 3” у Москві. Голлівудський актор Вілл Сміт вийшов до прихильників, щоб роздати автографи.У цей момент Седюк підійшов до актора, міцно обійняв його і поцілував.

Сміт не стримався і зі словами “Що відбувається, чорт візьми! У тебе проблеми, приятель?”, дав йому ляпаса.

Пізніше в ефірі шоу Девіда Леттермана Сміт докладніше розповів про те, що трапилося: “Він сказав мені:” Я ваш найбільший фанат. Чи можу я вас обійняти? “. Я підійшов до нього, а він налетів на мене і поцілував. Потім його команда вибачилася за те, що трапилося і пояснила, що це його фішка, що він робить такі речі, щоб виділитися”.

СЕДЮК ЗАМІСТЬ АДЕЛЬ

У 2013 році скандальний журналіст прорвався на церемонію вручення премії Grammy. Він не тільки зайняв місце в одному ряду з зірками, а й вийшов на сцену, щоб отримати нагороду замість Адель. Про те, як це стало можливим і навіщо йому це треба, Седюк розповів в інтерв’ю The Hollywood Reporter.

“Телеканал, на якому я працюю, не отримав акредитацію, тому я просто вирішив піти на церемонію з друзями, у яких були квитки. На вході у нас не перевірили кількість квитків, таким чином я пройшов на територію. Я встав з іншими журналістами і став брати інтерв’ю. Мені вдалося поспілкуватися з багатьма зірками, в числі яких Ніколь Кідман і Дженніфер Лопес. А потім я просто побачив, як якась дівчина в зеленій сукні заходить всередину залу, і пішов за нею. У мене перевірили кишені, але квитки знову не запитали. Я увійшов і насамперед побачив Кеті Перрі. “О боже!” – подумав я. Шоу мало ось-ось розпочатися, я зайняв вільне місце в другому ряду поруч із Джастіном Тімберлейком, Бейонсе і Стінгом. Я думаю, це було місце Адама Лівайна, тому що йому довелося сісти поруч, на коліна до Блейка Шелтона. Ідея піднятися на сцену прийшла мені раптово. Адель – моя улюблена співачка, і як тільки я почув її ім’я, вирішив підійти до неї і сказати що-небудь. я піднявся на сцену, зробивши вигляд, що отримую нагороду, а потім сказав: “Адель, дякую за те, що ти робиш. Ти моє натхнення!”, – розповів Седюк.

Цікаво, що охорона не відреагувала на витівку Седюка, тому на заваді у журналіста стала Дженніфер Лопес, яка і мала передати нагороду Адель. Сама зірка першою зреагувала на інцидент і завдяки їй статуетка залишилася у Адель. Журналіста затримали і влаштували йому допит. Згодом його відпустили.

СЕДЮК У КОСТЮМІ ЛЕБІДКИ

Після Grammy охорона вирішила посилити усі заходи безпеки, аби Седюк не прорвався на “Оскар”. Пранкер вирішив влаштувати акцію протесту, вдягнувши відвертий костюм, пародію на сукню Бйорк, ісландської співачки і акторки. Пранкера затримали і кинули його у в’язницю.

“ГЕНІТАЛЬНІ” ОБІЙМИ ІЗ КУПЕРОМ ТА ДІ КАПРІО

Після 3-місячної заборони на появу у людних місцях, Седюк вирішив повернутися до своїх капощів у 2014 році. Наступною жертвою став голлівудський актор Бредлі Купер. Коли актор позував на червоній доріжці церемонії Гільдії кіноакторів, до нього підбіг Седюк і обійняв за ноги, припавши обличчям до області паху. На щастя пранкера, Бредлі почав сміятися, а його колеги-друзі Майкл Пенья і Менді Патінкін підтримали жарт Віталія. Не чекаючи агресії на свою адресу, Седюк піднявся, шепнув щось Бредлі на вухо, і втік геть.

Згодом Седюк вирішив провернути такий само трюк із Леонардо Ді Капріо. Сталося це на Кінофестивалі в Санта-Барбарі. Цього разу охорона зреагувала миттєво, пранкстер був вигнаний із заходу, але покарання так і не поніс.

“Моя мета – розважати людей і показувати різні емоції знаменитостей. Я не божевільний, я просто думаю інакше”, – прокоментував свій вчинок Седюк.

РОЖЕВІ СТРІНГИ, ДИКИЙ ЛЕОПАРД ТА РОГИ ДЛЯ АННИ ВІНТУР

Седюк вирішив атакувати не тільки світ кіно і музики, а й моди. Спочатку Седюк майже голим вибіг на подіум під час показу Prabal Gurung на Тижні моди в Нью-Йорку. Потім обійняв Сіару під час коктейлю Valentino на паризькому Тижні моди і поцілував Міранду Керр на шоу Louis Vuitton. Головного редактора Vouge він спантеличив ріжками, які наставив гуру моди під час світського виходу.

“Я давно хотів пожартувати над Анною Вінтур. Її суровий образ – просто знахідка для модного світу та журналістів. Але чомусь її бояться – навіть дружина американського президента дослуховується до її думки. Але мене це, навпаки привабило”, – пояснив свій вчинок Седюк.

Седюк став зіркою червоної доріжки показу модного будинку Valentino. Журналіст вдягнув стрінги і намагався прилаштуватися до співачки Сіарі, яка йшла по червоній доріжці. Співачка була шокована, але французька поліція навіть не звернула уваги на Седюка.

51544860 Ukrainian prankster Vitalii Sediuk wears a thong as he hugs singer Ciara as she attends the Valentino show on September 30, 2014 in Paris, France. On his leg he painted, “Ban in the US but I rock Chanel.” Ciara just laughed off the incident. FameFlynet, Inc – Beverly Hills, CA, USA – +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: USA ONLY

Згодом жертвою стала модель Міранда Кер.

Згодом журналіст прийшов на бал Інституту костюму, вдягнувши рожеві стрінги. Пильні охоронці дозволили Седюку лише на мить з′явитися на килимовій доріжці, проте пранкер все ж таки встиг за цей час розважити гостей заходу. Журнал Harper’s Bazaar назвав 2014-й роком фешн-стрікера у світі моди.

ПІД СПІДНИЦЕЮ У АМЕРИКИ ФЕРРЕРИ

У 2014 році Седюк завітав на Каннський фестиваль. Пранкстер обрав жертвою акторку Америку Ферреру. У цей вечір актриса дебютувала на червоній доріжці Палацу фестивалів. Седюк заліз під спідницю розкішної сукні акторки.

“Якби мене запитали, яким я уявляю свій перший раз в Каннах, я б навіть подумати не могла, що все буде так, що хтось захоче вкусити мене за щиколотку. Це було схоже на божевільний сон. Я стою на червоній доріжці поруч з Кейт Бланшетт, і тут хтось застрибує мені під спідницю”, – ділилася емоціями Америка Феррера.

БІЙКА З БРЕДОМ ПІТТОМ

Наступним у списку жертв пранкстера став Бред Пітт. У Лос-Анджелесі перед прем’єрою стрічки “Малефісента”, де головну роль зіграла Анджеліна Джолі, Седюк накинувся на Пітта з кулаками. Коли актор роздавав автографи на червоній доріжці біля входу в театр El Capitan, Седюк переліз через огорожу і хотів повторити трюк із обіймами в області геніталій. Але цього разу йому це не вдалося, адже охорона спрацювала на “відмінно”.

При цьому під час вчинку Седюка щось пішло не так і він вдарив Бреда Пітта по обличчю.

“Я закінчував давати автографи, коли з-за рогу з’явилася людина, яка перебрався через огороджувальну решітку. Я зробив крок назад, а цей хлопець схопився за мої штани. Я подивився вниз і побачив, як цей псих намагається вструмити мені обличчям між ніг. Я не проти ексгібіціонізму, але цей хлопець хотів зіпсувати вечір шанувальникам, які чекали всю ніч, щоб взяти автограф”, – розповів актор.

Седюк був затриманий поліцією, а потім засуджений до 20 днів громадських робіт, зобов’язаний був виплатити штраф у розмірі 440 доларів і пройти психологічну консультацію.

НАПАД НА ХАДІД ТА КАРДАШІАН

Майже через рік перерви Седюк повернувся до справи свого життя. Спочатку накинувся на модель Джіджі Хадід, а потім і на Кім Кардашіан.

Седюк підбіг до Хадід та схопив її.

“Я вважаю Джіджі Хадід дуже красивою, але вона і її подруга Кендалл Дженнер не мають нічого спільного з високою модою. Таким чином я закликаю індустрію моди зробити ставку на справді вартісних моделей. А замість цього Vogue бере зірок Instagram. Я також закликаю Анну Вінтур до здоровому глузду. Вона перетворила журнал в таблоїд, де на обкладинці Кім Кардашіан та інші сумнівні особи для такого поважного журналу “, – виправдався він за свій напад на модель.

Згодом пранкстер намагався поцілувати зад Кім Кардашіан.

“Я висловив протест Кім за використання імплантів в сідницях. Я закликаю її та інших членів клану Кардашіан популяризувати природну красу серед дівчаток-підлітків. PS В той день я сидів в шикарному ресторані та їв морозиво. Раптово я побачив папараці, оточили машину, з якої вийшла Кім. Я клянусь, я не знав, що вона повинна була прибути туди. Ідея про те, що зробити, прийшла мені в голову миттєво. Чи означає це, що це не я переслідую знаменитостей, а вони притягуються до мене? Всім приємного вечора, я повинен піти і доїсти своє морозиво”, – розповів пранкстер.

ГОЛИЙ ЗАД НА “ЄВРОБАЧЕННІ”

Вершиною “творчості” Седюка став його “виступ” на Євробаченні під час виступу Джамали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.