День вишиванки 2017: стильні і модні українські традиції

Вишиванка – стильний одяг на всі часи

Вишиванка вважається традиційним одягом українського народу. Кожен рік дотримуючись національні традиції українці святкують День вишиванки. Відзначають його в третій четвер травня влаштовуючи грандіозні марші в одязі з вишитими візерунками.

Вишиванка для українців – могутній символ благополуччя в родині. Святкуючи день улюбленого традиційного одягу, люди показують свою любов до країни і патріотизм.

Цей одяг має свою давню історію, коли при розкопках на території України знаходили безліч елементів одягу з вишитими орнаментами. З того часу жінки стали частіше створювати малюнки на одязі, вивчати техніку вишивки, забарвлення ниток і різноманітні кольори. Ці знання і тепер передаються з покоління в покоління.

Сьогодні українська вишиванка вважається не тільки давньою традицією, але й трендом сезону, яку з задоволенням носять жінки, чоловіки, старі та діти.

Цей одяг можна вважати універсальним, так як він підходить для будь-якого заходу і поєднується з різними речами. Вишиванку можна носити з джинсами, спідницею довжиною нижче колін, під діловий костюм, брюки.

Багатьох іноземних дизайнерів і стилістів вражає вміння українців вишивати на одязі. Не тільки серед українців вона визнана, як символ культури, незалежності країни, але і у всьому світі вишиванка отримала захоплення з боку дизайнерів і модних стилістів.

Українська вишиванка прорвалася в світову моду, тому цю річ варто мати у своєму гардеробі. Вона допоможе створити яскравий і стильний образ, а головне показати свою відданість культурі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.