Оля Полякова стала жінкою-кішкою і станцювала «танець живота» у новому кліпі: відео

Народна улюблениця Оля Полякова презентувала кліп на пісню “Номер один”.

Протягом року, після прем’єри гучного комедійного кліпу “О боже, как больно”, шанувальники головної Суперблондинки затамували подих в очікуванні нового блокбастера.

Сьогодні Оля Полякова презентує кліп на трек “Номер один”, який став головним хітом всеукраїнського туру співачки “Я люблю вас”.

У новому відео Полякова представляє посібник ідеальної жінки і на власному прикладі демонструє, як застосувати його в життя.

У нерівному бою за чоловіка мрії на допомогу народної улюблениці приходить відомий психолог Наталія Холоденко.

За словами Наталії, яка зіграла в кліпі роль фахівця в своїй же професії, для неї такий досвід був стресом:

Для мене цей кліп – міні-тренінг, який в гумористичній формі показує, як ми ідеалізуємо відносини і часто шукаємо в одному чоловікові занадто багато несумісних якостей. Це мій перший досвід в подібного роду зйомках, і я дуже переживала. До речі, я вперше приміряла на себе образ блондинки.

З Поляковою поведешся – блондинкою станеш, в нашій шестихвилинній історії я виліковую від неврозу ідеальних чоловіків.

Не зраджуючи традиціям, артистка в кліпі постає в різних і сміливих іпостасях.

На цей раз народна улюблениця приміряє на себе вісім образів, шість з яких – абсолютно нові для співачки. Східна спокусниця, жінка-кішка, відчайдушна домогосподарка, амазонка, фітоняшка і бебі-долл – в нових амплуа Полякова виглядає не менш гармонійно, впевнено і сексуально, ніж у фірмовому кокошнику.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.