Вона вийшла заміж за мільйонера-відлюдника. Але після його загибелі її чекав «сюрприз»

Кілька років тому Сандрін Девіллар, агент з нерухомості з Парижа, прибула до одного досить-таки дивного мільйонера, Марселя Арфу, щоб обговорити кілька угод із продажу земельних ділянок.

Незважаючи на величезні статки, цей літній чоловік жив відлюдником в печері. Саме тоді почалася ця «любовна історія», про яку свого часу не написав тільки ледачий. Минуло небагато часу і мільйонер Марсель Арфу взяв за дружину Сандрін Девіллар, яка була на 25 років молодша за нього.

Втім, мало хто вірив у щирість почуттів з боку молодої дружини… І незабаром ці побоювання виправдалися. У 2012 році мільйонер Арфу загинув в автокатастрофі. За кермом знаходився приятель Сандрін…

Звичайно ж, жінка розраховувала, що після смерті чоловіка їй у спадок дістануться його мільйони або хоча б якась частина, але це навряд чи станеться… Ймовірно, Марсель Арфу не дуже-то вірив в щирість почуттів своєї дружини…

Після його загибелі з’ясувалося, що він заповів усі свої гроші кузену і сусідам – ​​простим селянам, які працювали недалеко від печери мільйонера. За словами сусідів, дружина зовсім не дбала про чоловіка. З самого початку вони були впевнені, що жінка вийшла заміж виключно з корисливих мотивів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.